Terelu i Emma Garcia al plató de 'Viva la vida' l'octubre de 2020

Terelu i Emma García viuen el seu moment més tens a plató: «No comencem»

La filla gran de María Teresa Campos ha estat a la defensiva durant tota l'entrevista

Sens dubte, una de les reaccions més esperades després de la polèmica entre Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos a 'Sábado Deluxe' era la de les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego. Totes dues s'han assegut al plató de 'Viva la vida' per respondre al presentador sobre les últimes acusacions que ha fet sobre la seva família, especialment sobre la seva mare.

Dolgudes i molt afectades, totes dues s'asseien al seu programa habitual, davant d'una Emma García que estava disposada a fer-les parlar. «Us he vist pitjor que mai», sentenciava la presentadora, per acabar afegint: «Amb ganes de parlar?».

«Per això estem», responia Terelu de molt mala manera, una frase que la basca no ha passat per alt. «No comencis eh, no comencem», etzibava Emma, tipa que les Campos es neguin a parlar a plató per fer-ho després a través d'una exclusiva.

«Però què he fet malament? Emma, ara ets tu la que t'ho agafes amb paper de fumar, t'ho dic amb tot l'afecte», assegurava la filla gran de María Teresa Campos abans de començar l'entrevista.

«Us he vist pitjor que mai»

La tensió entre les Campos i Emma García era més que evident. Mentre que Terelu es mostrava d'allò més desconfiada cap a la presentadora, aquesta lamentava contínuament l'actitud de les col·laboradores. «Si no és el que dius, és com ho dius. Em pots dir el que vulguis», recordava García després del tens episodi.

Minuts després, Terelu Campos decidia sincerar-se amb tota l'audiència explicant com s'havia sentit al llarg d'aquesta última setmana. «Sento molta pena, sento incomprensió. Em sap greu no entendre com dues persones que diuen que s'estimen, que s'han estimat...», començava dient la filla de María Teresa Campos, gairebé a punt de trencar-se.

De seguida Emma Garcia sabia analitzar què hi havia darrere les dures declaracions de Terelu: «Esteu trencades, contenint aquest dolor. Així ho he sentit. Us he vist pitjor que mai. M'ha agradat que reconegueu que Maria Teresa s'excedeix, heu entès l'altra part», sentenciava la basca.

Fa dies que Terelu i Carmen Borrego suporten una gran pressió mediàtica. És per això que els constants atacs per part d'altres col·laboradors de Mediaset, que asseguren que estan acabades, podrien haver passat factura a l'actitud de les Campos davant la premsa.