Rafa Mora revela la informació que havia de destrossar Terelu i acaba demanant perdó

La filla de Maria Teresa Campos estava indignada amb les acusacions realitzades per Rafa Mora
Terelu Campos i Rafa Mora al plató del debat de 'Supervivientes', el 31 de maig del 2020
Rafa Mora revela la informació que havia de destrossar Terelu i acaba demanant perdó | TELECINCO

 

Rafa Mora ha complert amb les seves amenaces i ha exposat Terelu Campos davant tots els espectadors. El col·laborador ja va avisar en el debat de 'Supervivientes' del passat diumenge, 31 de maig, que explicaria el que havia passat al principi del programa i que deixaria la filla de María Teresa molt malament davant l'audiència. Però finalment qui ha quedat malament ha sigut ell mateix, en conèixer-se tota la veritat del que va passar.

 

El col·laborador ha seguit endavant amb les seves amenaces i ha revelat què havia passat: «Terelu Campos segueix pensant que està molt per sobre de la resta de companys», va assegurar l'extronista.

 

Mora acusa Terelu d'arribar tard al programa

Rafa va detallar tot el que havia passat abans del debat: «Ens han citat a una hora. Érem a la reunió i Terelu no arribava. Diversos companys van preguntar per ella però va resultar que considera que ha de tenir certes llicències i que ha d'arribar directament a plató», va assegurar.

 

Terelu va respondre de manera directa a Mora: «Quin joc més brut. Tingueu l'honestedat de dir quina és la conversa que s'ha tingut», contestava enfadada Terelu mentre buscava amb la mirada el director del programa. La baralla no va quedar aquí i el col·laborador de 'Sálvame' va continuar l'atac a Terelu, a la qual acusava de no haver assistit a la reunió del programa excusant-se per ser una persona de risc davant el coronavirus.

 

La discussió va seguir durant la publicitat. A la tornada dels anuncis, la presentadora Sonsoles Ónega va confessar que s'havia produït una discussió a crits entre Mora i Campos. La periodista de 'Mediaset' va aclarir que Terelu ha de seguir un protocol de seguretat diferent del dels seus companys per ser una persona de risc en aquesta crisi de la Covid-19.

 

Rafa va acabar demanant perdó després d'haver carregat durament contra Terelu: «Si ella no es vol ajuntar amb la plebs, em sembla bé. I si la direcció li ho permet, també. Jo no ho sabia. Demano disculpes perquè m'he precipitat», va afirmar.


Comentaris

envia el comentari