Terelu, enfonsada a 'Sábado Deluxe'

Ha anunciat que torna a tenir càncer

Terelu se derrumba en 'Sábado Deluxe' al hablar sobre su cáncer
Terelu, totalment abatuda a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Poques hores després d'anunciar que torna a tenir càncer, Terelu Campos ha visitat el plató de 'Sábado Deluxe'. La filla de María Teresa es va mostrar visiblement afectada després de la detecció del tumor primari a la mama esquerra. Malgrat tot, però, va assegurar que se sentia «esperançada».

La notícia va arribar a la vida de Terelu, precisament, durant un directe de 'Sálvame Naranja'. Una trucada del seu metge que li va caure, sens dubte, com una gerra d'aigua freda però va prioritzar la professionalitat per davant de tot, tornant al plató després de rebre el diagnòstic. No va dir res a ningú però els seus companys es van adonar que alguna cosa no funcionava amb normalitat.

Terelu se mostró asustada pero esperanzada por superar de nuevo el cáncer
Terelu es troba esperançada després de la notícia | Telecinco

 

Terelu, amb esperança davant la malaltia

Terelu, que se sotmetrà el pròxim dimecres 11 de juliol a l'operació, es mostra esperançada davant d'una etapa que ja va viure el 2012, quan se li va detectar càncer per primera vegada. Tot i això, assegura que la segona vegada «ha estat un cop molt pitjor». «El 2012 no vaig tenir por, no sé si per ignorància o perquè no vaig tenir temps», confessava.

«Per primera vegada em vaig enfonsar estirada al llit i vaig començar a plorar i a demanar perdó al metge. La infermera em va dir que em farien una biòpsia. Va ser aleshores quan vaig recordar el moment en què, 6 anys enrere, vaig notar que alguna cosa no anava bé».

«Vaig plorar de terror, ràbia... Vaig pensar: 'no pot ser això una altra vegada'», es va lamentar la col·laboradora. La seva por, sobretot, estava fonamentada en el fet que el tumor «pogués estar en algun lloc més». Malgrat tot però, el pitjor moment ha estat, segons ella mateixa ha confessat, explicar la notícia a la seva mare.

Mila Ximénez protagonizó uno de los momentos más emotivos de la entrevista
Els seus companys li han donat mostres de suport | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari