Terelu a Lydia Lozano: «Anit et vas ficar al llit amb Charlie?»

La filla de María Teresa Campos va respondre així quan la seva companya li va preguntar per la seva relació amb Salvador Pérez

El «zasca» de Terelu a Lydia Lozano en 'Sábado Deluxe'
El «zasca» de Terelu a Lydia Lozano durant 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Després de passar pel quiròfan per segon cop a causa del càncer de mama, Terelu Campos ha tornat als platós de televisió trepitjant ben fort. La filla de María Teresa Campos va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' per parlar sobre la seva salut i la seva relació amb Salvador Pérez, amb qui sembla que ha tornat a sortir.

Va ser per aquest últim tema precisament que Terelu va tenir una forta topada amb Lydia Lozano, la qual no es va mossegar la llengua i li va preguntar directament si havia tornat a haver-hi petons amb Salvador com els que es poden veure en les fotografies publicades a la revista '¡Hola!'.

Terelu no es va tallar ni un pèl en respondre-li «Anit et vas ficar al llit amb Charlie?», deixant completament bocabadada la col·laboradora. Però Belén Rodríguez va comentar «No és el mateix, Lydia no ha sortit a la portada d'una revista» i Lozano va afegir «jo no estic allà, el titular d'¡Hola!' no és aquest».

Lydia Lozano, muy enfadada con la respuesta de Terelu
Lydia Lozano, molt enfadada amb la resposta de Terelu | Telecinco

 

Lydia Lozano acaba molt enfadada

Terelu li va dir «aquí el que sigui més llest per entendre-ho...», intentant treure ferro a l'assumpte, ja que la seva companya semblava no haver entès la ironia de la seva resposta i María Patiño la va advertir amb «l'ambigüitat en aquesta professió és perillosa».

La gallega va explicar que «Lydia està enfadada perquè li havia semblat que Terelu li havia fet un 'zasca'», mentre Lozano continuava queixant-se per la resposta que havia rebut: «No entenc com Terelu, treballant aquí i sent companyes, em diu això».

Terelu Campos se disculpó con su compañera
Terelu Campos es va disculpar amb la seva companya | Telecinco

 

Terelu demana perdó

Carmen Borrego va defensar la seva germana tot dient «Però Lydia, t'ho ha dit per sortir del pas, o no te n'has adonat?». Com a resposta la col·laboradora va respondre un «sí» i Terelu li va demanar perdó: «Creia que havies entès perquè he dit això i m'he equivocat».

La filla de María Teresa va expressar que «si la pregunta és si Salva i jo som nuvis, doncs no, no som nuvis». Finalment Gema López va dir clarament «Puc entendre que alguna cosa hi ha, però que no vol dir-li 'relació'».


Comentaris

envia el comentari