Terelu no aguanta més la pressió i abandona 'Sálvame'

La filla de Maria Teresa Campos, farta de les crítiques dels col·laboradors de 'Sálvame' a la seva germana Carmen Borrego, ha decidit abandonar el programa definitivament

Terelu Campos ha defensat la seva germana Carmen Borrego
Terelu Campos ha defensat la seva germana Carmen Borrego | TELECINCO

Finalment, la pressió ha pogut amb Terelu, que ha decidit abandonar el programa ‘Sálvame’ de forma definitiva. La història ja fa dies que dura, però s’ha tornat més intensa amb la participació de la seva germana Carmen Borrego en el ‘reality’ ‘Sálvame Okupa’. El passat dilluns el programa tornava a ficar el dit a la llaga comentant la pèssima actitud de Carmen Borrego durant el ‘reality’, i el seu abandó precoç de la casa de Guadalix, de la qual va marxar abans inclús que s’acabés el concurs, que només va durar 72 hores.

>

La papereta de Terelu no era gens fàcil, havia de defensar la seva germana, com ja fa dies que està fent, de les crítiques dels seus companys; una defensa, que cada cop li estava resultant més difícil. Els col·laboradors van començar a opinar sobre la poca resistència de la seva germana dins del concurs, mentre Terelu justificava l’actitud d'aquesta explicant que no quan va entrar al concurs encara es trobava convalescent de l’operació a què havia estat sotmesa unes setmanes abans. A més a més, també va explicar que la seva germana s’havia sentit una mica decebuda amb el comportament d’alguns companys de la casa, en especial amb el de Belén Rodríguez.

Carmen Borrego va abandonar el concurs precipitadament
Carmen Borrego va abandonar el concurs precipitadament | TELECINCO

 

Terelu no aguanta més

Tantes crítiques van dur a Terelu al límit, que no va poder aguantar més la pressió, esclatant tot d’una i marxant del programa plorant. «No tot val»; «M’esteu rebentant a mi i esteu rebentant la meva germana, i a mi m’agradaria saber quin delicte ha comès». De res van servir els intents de Belén Esteban de calmar la situació, ja que Terelu estava fora de si i decidia abandonar ‘Sálvame’ entre llàgrimes: «Creieu que tot és un espectacle i que l’espectacle és fer mal»; «Ja teniu el moment, demà el poseu 70 vegades».

Mentre Terelu avançava pels passadissos de Telecinco ja sense micròfon, Kiko Hernández decidia seguir-la per transmetre el seu missatge. Un cop el presentador va tornar al plató va donar el titular: «És una baixa definitiva perquè Terelu m’ha dit que abandona el programa definitivament».

Llavors va ser el torn de la resta de col·laboradors que es van dedicar a desgranar la decisió de la seva companya, opinant sobre la seva marxa del programa i concloent que segurament era una decisió en calent presa des de la pressió que estava vivint aquests dies.


Comentaris

envia el comentari