YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

No se'n refia: El que fa Terelu mentre sa mare grava 'La Campos móvil'

La col·laboradora s'ha convertit en l'ombra de la seva mare des que va començar la pandèmia

Terelu Campos en un plató de televisió
No se'n refia: El que fa Terelu mentre sa mare grava 'La Campos móvil' | GTRES

Les Campos s'han protagonitzat sempre per estar molt unides i donar-se suport les unes a les altres davant les males situacions. No obstant això, de vegades, també apareixen notícies que les posen en el punt de mira per justament el contrari.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per exemple, en els últims dies han ocupat moltes hores de televisió parlant de la guerra que s'ha despertat entre Alejandra Rubio i la seva tia Carmen Borrego, les dues treballadores del mateix programa de televisió. Una situació que sembla que les està allunyant i que a més, estaria obligant a Terelu a posicionar-se entre un dels dos bàndols, fent-la decidir entre la seva filla o la seva germana.

Terelu Campos, a l'obra de la seva mare, un cop més

Tanmateix, això sembla un cas aïllat i és que, a l'altre costat, tenim a Terelu Campos que s'ha convertit en l'ombra de la seva mare, María Teresa Campos, ja que no l'ha deixat sola ni un minut des que comencés la pandèmia. Ja en aquell moment, la veterana presentadora es va confinar amb la seva filla i ha sigut llavors quan van començar a fer-se més inseparables que mai.

Tant és així, que en les diferents intervencions televisives de la Campos a través de videotrucada, es va convertir en habitual el fet de veure Terelu traient el cap o passant per darrere per assistir a la seva mare amb els temes tecnològics i que potser per edat, se li escapen.

Pel que sembla, Terelu ha adoptat un paper molt protector sobre la seva mare, i és que després de la relació que va mantenir amb Bigote Arrocet i el dolor que li va deixar quan van trencar, la seva filla no vol que això torni a passar i vol defensar la seva mare perquè no torni a decaure. A tot això, també se li suma que en els últims temps, s'han sumat moltes veus que han intentat desacreditar la professionalitat de María Teresa, un assumpte que ha afectat tant o més que la seva vida privada a la mítica presentadora de 'Qué tiempo tan feliz'.

Un exemple d'aquesta sobre protecció la trobem en la volta de María Teresa a Telecinco. Ahir mateix la presentadora es va posar al capdavant de 'La Campos móvil', el seu nou espai d'entrevistes i que arriba per ocupar setmanalment la franja final de 'Sálvame'. Aquestes converses es graven prèviament amb un equip especial que acompanya a la malaguenya en aquesta aventura.

No obstant això, l'equip tècnic no serien les úniques persones que acompanyen a María Teresa en el seu nou programa. Ahir, Mila Ximénez va revelar un detall que tots desconeixíem fins ara i que sense voler-ho, torna a evidenciar la sobre protecció de Terelu amb la seva mare. Segons sembla, Terelu aniria seguint el camió en el qual grava la seva mare amb un cotxe annex i que podria estar conduït pel xofer de la presentadora, ja que en l'episodi que es va emetre se li pot veure en una de les escenes quan baixen del plató mòbil.

Doble seguiment en el primer lliurament

El camió que alberga el plató de María Teresa Campos compta amb unes parets transparents i que permeten als espectadors veure el que passa fora d'aquest cubicle. És per aquest motiu que es pot veure els cotxes que els segueixen i aquests són vehicles oficials i que s'encarreguen de custodiar la integritat de l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid. Aquests vehicles eviten que cap altre cotxe s'apropi al camió del programa i quan baixen d'aquest, es dediquen a envoltar a la política perquè cap ciutadà s'acosti de més i compliqui la gravació.

Com ja vam veure en els lliuraments especials de 'Belén a bordo', també hi ha un cotxe de producció que persegueix el vehicle per poder anar apuntant dades a la presentadora i assegurar-se que se segueixin els temps estipulats per poder completar el format final.


Comentaris

envia el comentari