'Sálvame', del revés per un comentari extrem sobre Rocío Carrasco: «Em nego»

Laura Fa ha encès els col·laboradors opinant sobre l'intent de suïcidi de la filla de Rocío Jurado

El documental sobre els fets que Rocío Carrasco va viure fa 25 anys manté dividit el plató de 'Sálvame'. No hi ha dia que no es debati sobre les declaracions de la filla de Rocío Jurado i se segueixi qüestionant la seva història, tot i aportar proves en cada episodi. El fet que Olga Moreno, actual dona d'Antonio David Flores, es trobi participant a 'Supervivientes', i que Rocío Flores l'estigui defensant, contribueixen que la tensió vagi en augment.

A ningú se li escapa l'actitud despreocupada que la filla de Rocío Carrasco ha mostrat en les seves intervencions televisives, ni les paraules d'Olga Moreno en els seus primers dies a Hondures. Dilluns passat, a 'Sálvame', es debatia el paper de la dona d'Antonio David Flores i com aquesta ha pogut influir en la guerra familiar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Laura Fa qüestiona la bona fe d'Olga Moreno

Ara que els concursants de 'Supervivientes' ja han començat la seva aventura a Hondures, molts ulls estan posats en Olga Moreno. La seva participació desperta una gran expectació per la polèmica que envolta Antonio David Flores després de l'emissió dels episodis del documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva', i sobretot, per veure com Rocío Flores defensant la dissenyadora malgrat el mal que això pot provocar a la seva pròpia mare.

Tal com apuntava Laura Fa, «Olga no dona puntada sense fil i Rocío no vol ni empatitzar amb la seva mare ni fer el més mínim esforç». Una opinió que la col·laboradora contrastava amb una de les entrevistes que va realitzar la dona d'Antonio David Flores temps després que Rocío Carrasco intentés suïcidar-se.

La col·laboradora opina que Olga Moreno era conscient d'aquest fet i aprofitava l'ocasió per defensar el seu marit carregant contra Rocío Carrasco. Assenyalava, a més, que tant Olga com Rocío Flores «estan tan posades en el discurs d'Antonio David Flores», que són incapaces de veure més enllà.

«Diu Olga: 'Malgrat el que ha patit el meu marit, mai ha tirat la tovallola ni ha pensat fer una bogeria'. I ella sabia el que havia passat amb Rocío Carrasco!» assenyalava Laura Fa. Això provocava la reacció en cadena de diversos dels col·laboradors, que posaven en qüestió les causes que van provocar l'intent de suïcidi de la filla de Rocío Jurado, apuntant a l'informe mèdic: «Una cosa és el que va explicar Rocío, una altra el que diu l'informe», deia Gustavo González.

Un comentari brutal de Laura Fa encén els col·laboradors

Encara hi ha col·laboradors que segueixen qüestionant la història narrada per Rocío Carrasco malgrat les proves que ella mateixa mostra en cada episodi, proves on queda constància el calvari pel qual estava passant i com Antonio David Flores manipulava la seva pròpia filla en benefici seu.

Un cúmul de circumstàncies van provocar que Rocío Carrasco prengués la determinació de treure's la vida, sent l'aparició de la seva filla com a defensora del seu pare a 'GH VIP' la gota que va fer vessar el got. Un testimoni que alguns s'entesten a qüestionar i que provocava que Laura Fa fes un comentari que va encendre el plató de 'Sálvame': «Saps quan us haguéssiu cregut Rocío Carrasco? Si ho hagués aconseguit!» exclamava la col·laboradora.

Les seves paraules provocaven una reacció en cadena dels seus companys, que no van trigar a criticar-la: «Que bèstia!», deixava anar Kiko Matamoros . «En aquests termes no jugo, amb aquesta manipulació, no jugo, em nego!» deia Gemma López, molt molesta amb Laura Fa.

Jorge Javier intentava posar ordre al plató per permetre que Laura Fa s'expliqués i, a més acabava donant-li la raó: «Jo opino igual. Tots els que ara critiquen Rocío Carrasco, si ella ho hagués aconseguit, serien els mateixos que ara estarien plorant».


Comentaris

envia el comentari