IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La terrible mort que amarga la nova edició de 'Supervivientes'

Si la tieta de Fani no s'hagués fet càrrec de la seva germana, se l'haurien emportat a una fossa comú

Fani i Christofer a 'La isla de las tentaciones' 6 mesos després de sortir del concurs (gener 2020)
Fani va perdre la seva mare l'any passat | Telecinco

La participació de Fani a la 'Isla de las Tentaciones' i la seva posterior confirmació a 'Supervivientes', ha estat el detonant que ha destapat els secrets més ocults de la seva història familiar.

La jove ja va avançar en el seu vídeo de presentació que el seu passat familiar era una mica especial. Prové d'una família desestructurada, en la qual, ha perdut a la seva mare i ha de viure amb la incògnita de no saber qui és el seu pare. En aquest sentit, ha estat la seva tieta i defensora als platós de televisió, Mayte, l'encarregada d'explicar un dels episodis més durs de la família.

La mare de Fani va aparèixer fa un any morta per causes que encara s'investiguen

Entre llàgrimes, la germana de la mare de Fani ha explicat que aquesta va aparèixer fa un any morta per causes que encara s'investiguen i després d'haver perdut tot el contacte amb els seus familiars a finals del 2018. «Va aparèixer el febrer del 2019 en circumstàncies dramàtiques. El seu cos va aparèixer en un local. Encara no s'ha pogut demostrar si va ser la seva parella o qui va ser», explicava emocionada.

«Ma germana estava en l'Anatòmic Forense com a cos desconegut. Ningú sabia qui era. Si jo no m'arribo a fer càrrec d'ella, se l'haguessin emportat a una fossa comú», lamenta Mayte. D'aquesta manera, els espectadors han pogut conèixer una mica més el passat de l'ara concursant de 'Supervivientes' que, de ben segur, que donarà molt a parlar.

Se segueix especulant sobre la identitat del seu pare

Mentrestant, se segueix especulant sobre la identitat del seu pare i sobre una infantesa que no va ser gens fàcil. Cal recordar que Fani comptarà per aquesta nova aventura amb Christofer, la seva parella que ha aconseguit perdonar-la per la seva infidelitat amb Rubén al programa revelació de Cuatro i Telecinco. Caldrà esperar doncs per saber si la concursant segueix explicant més coses sobre el seu tèrbol passat familiar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari