Terrible notícia que podria acabar per sempre amb 'Cuéntame'

TVE està a l'espera de saber com acaba aquest conflicte

TVE acaba de rebre una notícia que podria canviar per sempre el futur de la seva sèrie més exitosa: 'Cuéntame'.

Segons ha avançat 'El Confidencial', Hisenda ha sol·licitat una pena de 28 anys  de presó pels actors Imanol Arias i Ana Duato, les dues estrelles indiscutibles i pilars fonamentals de la sèrie televisiva. Aquesta petició correspon a suposats delictes fiscals dels actors entre els anys 2009 i 2015.

Imanol ja va ingressar a Hisenda un total de 2,1 milions d'euros

En aquest sentit, cal recordar que Imanol ja va ingressar a Hisenda un total de 2,1 milions d'euros corresponents a la quantitat que, suposadament, va evadir entre el 2010 i el 2014. A més a més, també va fer front al pagament de 2,7 milions d'euros, en aquest cas, pel frau entre els anys 2005 i 2010.

Però per si no n'hi hagués prou, l'actor ja va estar imputat en 2016 pel cas Nummaria, en el qual, un despatx d'advocats amb oficines a Madrid havia ajudat nombrosos famosos a desgravar els seus impostos. Per la seva banda, Ana ja ha tornat prop de 800.000 euros, això no obstant, deu l'elevada xifra d'1.103.886 euros a Hisenda en concepte de l'IRPF corresponent entre els anys 2013 i 2017, segons ha establert la investigació del cas Nummaria.

TVE espera amb incertesa la decisió judicial

La veritat és que aquestes xifres no són gens esperançadores per als dos actors que, a la vegada, esperen que la petició de la Fiscalia sigui molt menor. Mentrestant, TVE espera amb incertesa la decisió judicial, ja que, precisament, havia previst allargar la mítica sèrie  dues temporades més malgrat que les darreres xifres d'audiència no han estat tan bones com les esperades. Està clar que el futur de 'Cuéntame' penja d'un fil i, concretament en aquest cas, de diversos milions d'euros que deuen els seus principals protagonistes.

També et poden interessar...