Una tertuliana d'Intereconomia indigna les xarxes amb les seves paraules sobre l'Alzheimer de Pasqual Maragall

Entre altres, el diputat Gabriel Rufián ha criticat amb duresa els seus comentaris

Cristina Seguí criticant durament Ernest Maragall
Cristina Seguí ha criticat durament Ernest Maragall | Youtube

La polèmica tertuliana i exmembre de la formació ultradretana VOX, Cristina Seguí, ha tornat a generar molta indignació a les xarxes socials amb les seves recents paraules sobre la malaltia que pateix l'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall. Tot va passar durant l'emissió del programa 'El gat al Agua', d'Intereconomia, quan els tertulians comentaven, visiblement indignats, el discurs d'inauguració del Parlament del diputat d'ERC i president de la Mesa d'edat, Ernest Maragall. 

«Dubto sobre qui té la malaltia greu a la seva família», ha dit Seguí, en referència a l'Alzheimer que pateix actualment l'expresident i exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall. Amb tot, la tertuliana ha criticat durament el canvi de partit d'Ernest Maragall, que en el seu moment va ser un dels pilars dels socialistes catalans. «El PSC és un extraordinari bressol i una pedrera impressionant de separatistes i colpistes», ha exclamat Seguí. 

Gabriel Rufián, molt indignat amb els comentaris

Les seves paraules han aixecat una onada d'indignació a les xarxes socials. Un dels més crítics amb les paraules de Seguí ha estat el diputat republicà Gabriel Rufián, que ha assegurat que, si el comentari l'hagués fet algú del sector independentista, «sortirien fins i tot en els esports». «Poso això aquí almenys perquè, si fos a l'inrevés, sortiríem fins i tot en els esports», ha escrit Rufián. 

Indignació a les xarxes

El seu no ha estat l'únic, i és que els comentaris de la tertuliana han indignat molts altres usuaris, que no han dubtat a contestar-li a les xarxes. «Ja ho has confirmat, ets una miserable», «Suposo que no sap el que és l'Alzheimer i viure amb ell» «Quin fàstic» o «S'ha de ser mala persona per dir coses com aquesta» han estat tan sols alguns dels comentaris que s'han pogut llegir. 


Comentaris

envia el comentari