Els tertulians de 'laSexta Noche' canten i ballen la versió d''Amigos pera siempre' del Gran Wyoming

«Això no ho veuran vostès mai més, per això ho hem fet a les tres del matinada», va dir Iñaki López

'LaSexta Noche' és un programa que aparenta serietat, tant en el seu format, com en la forma d'actuar de les seves tertulians i convidats. El màxim espectacle que pot veure's en ell són els retrobaments entre el seu presentador, Iñaki López, i Marhuenda.

  

  

També en alguna que una altra ocasió els debats es tornen alguna cosa tibants i els convidats criden més del compte. Ara, i a petició de 'El Intermedio', els col·laboradors del programa han trencat aquesta tònica de serietat i moderació per posar-se a cantar i ballar en directe una versió de l''Amigos para siempre' creada pel Gran Wyoming.

Els tertulians, amb Iñaki López al capdavant, posaven tot el seu esforç a realitzar aquesta dura tasca per a ells, demostrant que ho feien amb ganes però sense molta pràctica.

«Avui ens hem tirat al fang. Mai havia estat en una actuació en directe i em perdo. És un favor que ens demanaven des de L'Intermedi i que hem tingut a ben fer-los, però això no ho van a veure vostès mai més, per això ho hem fet a les tres del matí».

Dirigint-se als tertulians afegia que havien estat «uns valents», finalment s'acomiadava fins al programa següent: «ens veiem dissabte que ve i esperem que no aconseguim aquestes quotes de ridícul tan lamentables», deia el presentador.Les xarxes socials molt sorpreses


No s'han fet esperar els tuits d'espectadors tremendament sorpresos pel que havien vist:

j

 

j

 

j

La versió de 'El Intermedio'

El Gran Wyoming al costat dels seus col·laboradors va ser el creador d'aquesta nova versió de l''Amigos para siempre', de Los Manolos. La setmana passada van emetre el vídeo de la cançó en directe i de seguida es va fer viral a les xarxes socials. Un vídeo que van crear per rebaixar la tensió del conflicte català apel·lant recuperar l'amistat entre Catalunya i Espanya.


Comentaris

envia el comentari