Terratrèmol a 'Sálvame': Mila Ximénez confessa la seva addicció

Ha deixat sorpresos als seus companys

Mila Ximénez segueix els passos de la seva amiga Carlota Corredera
Mila Ximénez va explicar que durant el confinament ha patit una malaltia   | TELECINCO

Des que va començar la crisi del coronavirus, 'Sálvame' ha continuat emetent-se, encara que sense la presència d'alguns dels seus col·laboradors més significatius com seria el cas de Belén Esteban o Kiko Hernández. I a aquests també es va unir Mila Ximénez, que ha estat confinada a casa seva fins aquest dissabte a la nit.

Sí, perquè ahir va decidir tornar a un plató de televisió, concretament al de 'Sábado Deluxe', i ho va fer tremendament emocionada i molt nerviosa. Així ho va deixar palès en la breu entrevista que li va realitzar el presentador, Jorge Javier Vázquez, en què va venir a dur a terme una sèrie de confessions molt impactants.

Mila es confessa

La sinceritat i la naturalitat de Ximénez és una de les seves principals virtuts per a connectar amb el públic. I aquest dissabte a la nit va tornar a fer una demostració de les seves per obrir-se amb els seus companys i amb els espectadors. Així, va donar a conèixer que aquest confinament havia estat especialment dur per a ella perquè, a més del confinament en sí, ha patit un herpes zòster, que li ha provocat un notable dolor a la cara durant dies.

En aquest sentit va manifestar que «tot just menjava. Era com si em tiressin contínuament de la boca cap amunt. A més, em van dir que podria patir paràlisi facial. Estava tot el dia empastillada». Unes declaracions a què Vázquez, amb sentit de l'humor per treure gravetat a la situació, va afegir: «Llavors ara, a més, tens una addicció a les pastilles. Tens una vida molt sana».

En l'entrevista, Mila no va dubtar a exposar que està patint, a més, el que es coneix com a síndrome de la cabana, que és la por, l'ansietat i l'angoixa a sortir de casa, a tornar a la vida quotidiana i fins i tot al contacte social.

No obstant això, Ximénez va voler posar-li un punt de positivitat al viscut durant aquesta quarantena i no va dubtar a subratllar que «No he llegit, no he fet un armari ni m'he mogut una merda, però he descobert molt sobre mi mateixa i m'he asserenat . Tot em sembla menys important ara». I a això va reconèixer que l'havia ajudat molt una dona famosa, de la qual no va revelar el seu nom, que durant el confinament s'ha preocupat enormement per ella.


Comentaris

envia el comentari