Thais Villas presentarà un programa sobre tecnologia a TV3

Thais Villas, col·laboradora d''El Intermedio', aterra ara a TV3 amb un programa sobre tecnologia | CatalunyaDiari.cat

Thais Villas aterra a TV3. La intrèpida reportera d’’El Intermedio’ fitxa per Televisió de Catalunya per presentar-hi un programa d’allò més trencador: ‘Control T’. Un format innovador que, segons avança ‘Yotele’, serà un còctel explosiu que combinarà tecnologia i humor. El programa, així mateix, s’emetrà en prime time i DLO-Mangolia es farà càrrec de la producció.

El projecte encapçalat per la parella d’Òscar Dalmau, però, resta encara en una fase més que embrionària. Les gravacions s’iniciaran el pròxim 25 de gener i, per la qual cosa, es desconeix encara quina serà la data d’estrena del programa.

Convidats de prestigi i l’humor, com a màxima premissa

Són els dos ítems principals. Villas comptarà amb un programa que té la intenció de convidar personalitats catalanes i, al mateix temps, fer-los entrar en les contradiccions que ofereix la tecnologia. El mitjà esmentat anteriorment, d’altra banda, explica també que els convidats no tindran perquè presentar cap relació amb el món de la tecnologia.

El programa, basat en un format de la televisió belga anomenat ‘Control Pedro’ —en al·lusió al presentador del programa— també farà de l’humor el seu gran actiu. Quelcom que no li ve de nou a una Thais Villas que, setmana rere setmana, mostra la seva gràcia a ‘La Sexta’.

Finalment, si bé és cert que no se sap quina serà la data per al tret de sortida del programa, també ho és que, des de TV3, esmenten que l’estrena del programa va per llarg, perquè avisen que s’emetrà en un període de temps no molt breu.                         


Comentaris

envia el comentari