IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tina i Jaime, la cita més surrealista de 'First Dates': «M'estàs dient lletja?»

Ella va assegurar que volia ser «model» i tenir un «home amb diners», i per això va tractar molt malament Jaime, un estudiant de màster

La cita de Jaime y Tina en 'First Dates' fue muy comentada en las redes sociales
La cita de Jaime i Tina va ser una de les més comentades de la nit a les xarxes |  Cuatro

Aquest dilluns Cuatro va emetre novament un dels seus programes estrella, 'First Dates', i com és habitual una de les parelles es va convertir en la protagonista absoluta de la nit. En aquest cas, els seguidors es van haver d'esperar fins al final del programa, per veure aparèixer Tina, una jove de 20 anys d'Alacant, que treballava com a cambrera en discoteques i com a hostessa d'esdeveniments. «És com una model de segona, barata», va voler aclarir ella mateixa. 

Tal com va explicar la jove, sabia perfectament el que volia aconseguir en la seva vida: «Ser model de Victoria's Secret», i també «un home que sigui alt i que tingui diners». Per això, va decidir acudir al programa de cites, definint-se com una dona «atractiva». «A més, no em considero ximple», va afegir, cosa que molts usuaris de Twitter van posar en dubte. 

Tina, la joven de 20 años que ha ido a 'First Dates' ha buscar un hombre «alto y con dinero»
Tina, la jove de 20 anys que buscava «un home amb diners» | Cuatro

 

La seva cita no era el que s'esperava

Però la jove també estava disposada a trobar l'amor a 'First Dates', i és per això que el programa va decidir provar amb Jaime. Aviat, però, va quedar demostrat que ell no complia les exigències de la jove alacantina. Era estudiant de màster, i es considerava de caràcter clàssic i, a més, els seus ingressos no eren gaire alts.

És per això que Tina es va comportar de forma molt irrespectuosa amb ell durant tota la cita, i no va posar interès en la seva personalitat. De fet, mentre el jove parlava, ella no deixava de mirar el mòbil, ignorant-lo completament. Amb tot, el jove no va perdre l'educació en cap moment, i fins i tot estava disposat a conèixer Tina millor. La resposta de la jove, pe`ro, li va tancar totes les portes. «Se li veu que no té experiència, i a sobre li arriba una dona com jo, doncs es talla encara més», va dir. 

Paraules molt indignants

També va tallar les explicacions del jove, preguntant si el pintallavis continuava intacte després d'haver sopat. Ara bé, les paraules més polèmiques, i que més van indignar les xarxes van ser unes altres. Quan Jaime va intentar explicar-li que encara vivia amb els seus pares, ella li va dir: «Així que ets un nen de mamà, no? Et renta la roba i et fa el menjar?»

 

Un final sense sorpreses

Quan la cita va arribar al seu final, i se'ls va preguntar si tornarien a tenir una segona cita junts, la resposta va ser, com era d'esperar, un no. Per justificar la seva decisió, Jaime va assegurar que li va cridar l'atenció Tina com a «persona», més que pel seu físic». Davant d'aquestes paraules, la jove va contestar: «M'estàs dient que soc lletja?»


Comentaris

envia el comentari