Bad Gyal al Sónar

Un famós director català surt en defensa de la cantant Bad Gyal

Un usuari ha afirmat que la cantant catalana «no és música»

Any rere any,  Operación Triunfo’ atrau milers de mirades  i, gràcies a les xarxes socials, els espectadors poden parlar sobre tot el relacionat amb el concurs musical de TVE. Grans exemples són les possibles parelles que es formen dins l’acadèmia o la polèmica creada pel bullying d’una concursant. Però, a més a més, és una bona oportunitat per interactuar també amb persones relacionades directament amb el programa, com Tinet Rubira, el director de Gestmusic, productora d’‘OT’.

«Bad Gyal sí que és música»

En aquest cas, un usuari de Twitter demanava a Tinet Rubira si algun dels concursants d’‘OT’ podia cantar alguna cançó de Bad Gyal: «Pot algun dels meus nens cantar alguna cançó de Bad Gyal? Porto dues edicions esperant-ho, gràcies». I és que la catalana Alba Farelo no ha parat de créixer des del moment en el qual va donar-se a conèixer i ara compta amb moltíssims fans arreu del món.

Tanmateix, la proposta no sembla que estigui en concordança amb l’estil d’‘OT’ perquè el mateix Tinet Rubira li va respondre: «Ens agrada molt Bad Gyal però crec que el seu repertori no és l'indicat per a un talent». Així, un altre usuari ha afirmat: «Bad Gyal no és música. Però tampoc ‘Bonita’ ho era ni unes altres que heu ficat...».

Unes paraules que no han agradat gens a bona part de seguidors, generant-se una forta controvèrsia respecte a què és la música «de veritat». Fins i tot Tinet Rubira ha sortit en defensa de la catalana: «Perdona, Bad Gyal sí que és música.  Ja els agradaria a més d'un 'músic' tenir la seva trajectòria i impacte  en el públic i en el mercat discogràfic internacional».

També et pot interessar...