Toc d'atenció d'Ana Rosa Quintana a Rocío Flores en directe

La presentadora li ha dit que no té raó en una de les seves declaracions sobre la seva mare

Des que va començar la seva emissió, la docu-sèrie 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' s'ha convertit sens dubte en un dels principals continguts, per no dir el principal, de Telecinco. Tots els seus programes que tracten la crònica televisiva i social comenten de manera extensa l'emissió de cada capítol o la reacció de qualsevol dels protagonistes, com puguin ser la mateixa Rocío Carrasco, el seu exmarit Antonio David Flores o la seva filla en comú, Rocío Flores.

I això no sols ha estat per part de tots els col·laboradors de la cadena, sinó que molts dels seus presentadors també s'han posicionat al llarg d'aquestes últimes setmanes. És el cas de les declaracions que van fer tant Jorge Javier Vázquez com Carlota Corredera després de la comentada entrevista en directe que li van fer a la mateixa Rocío. D'altra banda, qui tampoc ha dubtat mai a mullar-se ha estat Ana Rosa Quintana, que en més d'una ocasió ha donat la seva opinió, sobretot ara que compta amb Rocío Flores com una de les seves col·laboradores.

La seva posició ha estat sempre la mateixa. Encara que ha explicat que creu el relat de Rocío Carrasco, també ha insistit que no entén per què no fa el pas i es posa en contacte amb la seva filla. Precisament, si alguna cosa ha fet aquestes setmanes ha estat defensar aferrissadament a la jove. També no ha dubtat a criticar obertament allò que no li agrada del pare de Rocío.

Perquè malgrat aquest suport que li ha donat durant aquestes setmanes, aquest dimecres no ha dubtat a donar-li un toc d'atenció a qui ara mateix és una de les seves col·laboradores estrella. Rocío Flores ha participat un matí més en l'habitual tertúlia per a comentar el programa de 'Supervivientes' del dia anterior. Però una vegada més ha volgut aprofitar aquest espai per a enviar-li un nou missatge a la seva mare.

La jove ha demanat obertament a Rocío Carrasco i els responsables del documental que emetin els 11 minuts que finalment han estat censurats. El pròxim capítol, que porta per títol 'Miedo', s'emetrà en dues parts i en ell Rocío Carrasco explicarà com va viure l'agressió de la seva filla l'any 2012, precisament l'últim dia que la va veure en persona. «Demano als responsables del documental i de la cadena, que vull escoltar el testimoniatge de la meva mare sencer, vull escoltar-lo, tinc tot el dret del món», afirmava sobre aquest assumpte Rocío Flores.

Les paraules que Ana Rosa ha recriminat a Rocío Flores

Però més enllà d'aquesta petició i a l'espera d'escoltar el que hagi de dir la seva mare, la jove ha volgut deixar clar què és el que opina sobre aquest tema. «Aquesta és 'la seva' veritat. I a partir d'aquí, ja està». Unes paraules que no han semblat bé a Ana Rosa Quintana, que li ha volgut recordar que els fets han estat jutjats. «Bé, en aquest cas existeix una veritat jurídica», deia recordant que existeix contra ella una sentència que prova maltractaments cap a la seva mare.

La setmana passada Rocío Carrasco no va voler parlar en profunditat sobre aquest tema. Això sí, va aclarir que ella no va presentar en cap moment una denúncia contra la seva filla. Després d'acudir a l'hospital per a ser atesa, van ser els metges els qui van informar la policia. A partir d'aquí, el Jutjat de Menors va actuar d'ofici i Rocío va ser jutjada i condemnada. En la sentència, la jutgessa confirma que Rocío Flores era culpable d'«un delicte de maltractament habitual, un delicte de maltractament, una falta continuada d'amenaces i una falta continuada d'injúries». A més, recollia, les múltiples contusions que va patir la seva mare després de l'agressió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari