Una col·laboradora de 'Todo es mentira’ a Beatriz Talegón: «És la Monica Lewinsky de Puigdemont»

Talegón va ser acomiadada d’’OkDiario’ per les seves declaracions en contra d’Inda al programa de Risto Mejide

Talegon i Seguí en el programa 'Todo es mentira' de Cuatro
Cristina Seguí va acusar en directe a Beatriz Talegón de ser «la Monica Lewinsky de Puigdemont» | CUATRO

Últimament el programa de Risto Mejide intenta, en totes les ocasions, desmentir les notícies del mitjà de comunicació d’Eduardo Inda, ‘OKDiario’. L’última, fa uns dies el periodista va denunciar que havia quedat en un bar d’Alsausa per fer-li una entrevista a Pablo Casado. Inda relata que l’amo del bar Koska els va tindre tancats més de 10 minuts a l’interior sense deixar-los sortir, que els hi va prohibir fer l’entrevista i que a fora del local hi havia 25 «proetarres» esperant a fora. Inda acaba confirmant que va «passar molta por» i que tot es va solucionar gràcies a la Guàrdia Civil.

El problema i la polèmica sorgeix perquè el periodista va penjar al seu mitjà de comunicació un vídeo dels fets, però, segons criticava ‘Todo es mentira’, el programa de Risto Mejideen les gravacions no es veuen 25 persones a l’exterior del bar, en cap moment hi ha discussions amb l’amo del local i no sembla que hi hagués d’intervenir la policia. El que més ha estranyat al presentador de ‘Todo es mentira’ és que únicament hi havia tres persones quan van sortir del bar i que el vídeo només té 66 segons i té un total de 13 talls d’edició, el qual Risto ha catalogat de «sospitós».

La problemàtica no ha quedat aquí, i és que el programa de Cuatro compta amb dues col·laboradores que treballen a ‘OKDiario’. El primer que va fer Risto és parlar amb Beatriz Talegón, que a part de col·laborar en el diari d’Inda escrivint opinions, també és declaradament independentista. Talegón va donar la seva opinió al programa de Risto i va assegurar que el vídeo semblava manipulat i en cap cas s’adequava amb el que deia Inda.

Talegón acomiada per les seves paraules a ‘Todo es mentira’

La periodista, davant la sorpresa de Risto, va dir que ella era lliure de donar la seva opinió i «si el senyor Inda em vol fer fora com a treballadora, doncs que ho faci i m’expliqui el perquè». Doncs així va ser, l’endemà Talegón havia perdut el seu lloc de feina a ‘OKDiario’ i va explicar a Risto que «Eduardo estava molt molest pel programa. Va dir que li semblava una deslleialtat i que havíem d’acabar la nostra relació professional». Davant les paraules de Risto, que deia que sentia que hagués perdut el seu lloc de treball per parlar al programa, Talegón contestava: «No, la dignitat està per davant de la feina».

La història no acaba aquí. El programa de Risto va voler contactar amb Cristina Seguí, també col·laboradora d’’OKDiario’ per demanar-li la seva opinió sobre el comiat de la seva companya. Seguí no va dubtar en defendre a Inda i acusar a Talegóns de «gentuza», perquè «qualsevol que qualifiqui als Batasuna condemnats de dos a dotze anys per pegar guàrdies civils i les seves dones, poden ser i deuen ser considerats gentuza, i per mi la senyora Beatriz Talegón és gentuza».

Seguí acusa Talegón de ser «la Monica Lewinsky de Puigdemont»

Finalment, Risto va fer fora del directe a Cristina Seguí, després que digués, sense cap miraments, que Beatriz Talegón és «la Monica Lewinsky de Puigdemont», una acusació que va deixar a tots els col·laboradors glaçats i que Risto va repudiar de seguida. Lewinsky, secretaria de Bill Clinton, va ser acusada de fer-li fel·lacions a l’expresident de la Casa Blanca. Seguí va insinuar amb les seves paraules que Talegón havia fet el mateix amb Carles Puigdemont.

Risto Mejide va parar el seu discurs i va dir que no acceptaria que li faltessin el respecte d’aquesta manera a una altra col·labora. En demanar-li que és retractes de les seves paraules Seguí es va negar i finalment ‘Todo es mentira’ va tallar el directe amb la periodista.


Comentaris

envia el comentari