Muntatge d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez i Tom Brusse

Tom Brusse destapa la raó perquè Anabel Pantoja ha deixat Omar

L'exsupervivent treu a la llum la cara oculta de qui encara és marit d'Anabel Pantoja

La separació d'Anabel Pantoja i Omar segueix generant comentaris sobre el motiu pel qual tots dos havien posat punt final al seu breu matrimoni.

Tot i haver contret matrimoni el passat 1 d'octubre a La Graciosa, pocs esperaven que la història entre la sevillana i el canari acabés amb tanta urgència.

Mentre Anabel donava la cara al programa on treballa, Sálvame, Omar espera que la tempesta mediàtica en què s'ha vist embolicat passi tan aviat com sigui possible. 

Qui encara és marit d'Anabel sí que ha demanat a la premsa del cor que respectin la seva família, ja que són persones anònimes que no volen estar involucrades en aquesta situació.

Muntatge historia d'Omar Sánchez demanant respecte
Omar Sánchez s'ha pronunciat mitjançant les seves xarxes socials per demanar respecte a la seva família | Catalunya Diari

Aquesta petició a 'Instagram Stories' de la parella d'Anabel és un dels pocs missatges que ha fet públic el windsurfista. I és que, durant aquests darrers dies, Omar Sánchez ha vist com Anabel parlava de la seva ruptura, mentre ell mantenia un perfil baix en tot moment.

Carreguen contra Omar després de la inesperada ruptura d'Anabel Pantoja

Només per boca de María Patiño, l'entorn d'Omar Sánchez es referia a aquest assumpte i posava en dubte la versió donada per Anabel a Sálvame.

Segons Omar, Anabel Pantoja no li hauria dit directament que la relació està acabada. I aquest s'hauria assabentat per la televisió, fet que hauria enfadat molt l'exsupervivent. A més, en les últimes hores un dels personatges més mediàtics de Telecinco com Tom Brusse, ha carregat contra el seu excompany de reality.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja i Omar el dia de la seva boda | GTRES

El marroquí ha carregat durament contra el canari i ha tret, segons ell, la veritable cara de qui encara és marit d'Anabel Pantoja. Durant el seu concurs a l'illa, les barelles entre tots dos van ser freqüents i des d'allà ja es veia la mala relació que tenien.

Tom Brusse revela la cara oculta de qui encara és marit d'Anabel Pantoja

«A mi no em va agradar mai Omar. Des del primer dia, no em va agradar. Va venir com a parella d'Anabel Pantoja, dient que sabia pescar i que era un noi de mar i mai feia res. No sabia pescar, era un gandul», començava Brusse el seu acusador discurs contra el windsurfista.

Per a l'ex de Sandra Pica, el canari «es passava cada dia de baixada, no tenia iniciativa. No feia res i es passava tot el dia estirat, queixant-se que volia abandonar cada dia». Així s'expressava abans d'apuntar que no li va semblar normal que plogués gairebé tot el dia a l'illa.

Tom Brusse amb rostre seriós i jaqueta rosa en un plató de Telecinco
Tom Brusse ha criticat el seu excompany de reality | Mediaset

L'atac de Tom no cessava i seguia deixant retratat Omar. «Sempre pensava en el seu negoci, en què ella cuidaria el seu negoci i fer publicitat. No pensava res més que en això. Es va ficar a Supervivientes per ser més conegut i que això beneficiés la seva escola de surf».

L'exsupervivent va opinar que el canari «veia que Anabel Pantoja era una noia independent, ambiciosa, molt activa i ell al seu costat no feia res, no peguen res. Ell no volia sortir de la seva zona de confort», asseverava dimecres. «Aquest noi és massa tranquil per Anabel, no té sang», sentenciava.

«Aquest noi és massa tranquil per a Anabel, no té sang»

Finalment, li preguntaven si pensava que el seu excompany de reality podria haver tingut alguna cosa amb Alexia Rivas. Fet que s'ha comentat als platós de Telecinco, encara que la col·laboradora de Ya son las ocho ho desmentia fa unes hores.

La resposta de Brusse no deixava res clar si hauria passat alguna cosa entre tots dos. «No ho sé, li he escrit per preguntar-li i m'ha dit que no ha passat res», opinava el marroquí.