Tom confessa que Melyssa li va ser infidel abans de 'La isla de las tentaciones'

El concursant ha explicat que abans d'entrar al programa ja no estaven junts del tot

Melyssa i Tom durant la seva participaci贸 a 'La isla de las tentaciones'
Melyssa i Tom tenen ja vides per separat | Telecinco

Poc a poc anem descobrint nous detalls dels participants de la segona edici贸 de 'La isla de las tentaciones'. Encara que totes les parelles que entrin al programa haurien d'entrar estant junts, avui Tom Brusse ha confessat que quan va comen莽ar el programa, ell i Melyssa ja no estaven junts i que feia tres dies que estaven completament separats i sense conviure. Aquest detall no era conegut per Sandra Barneda que s'ha sorpr猫s per la confessi贸 del jove.

Aquest no era l'煤nica dada que compartia Tom. Tamb茅 ha explicat que pocs dies abans que volessin cap al parad铆s, Melyssa li havia estat infidel amb un altre noi, un detall que hauria dinamitat completament la relaci贸 deixant-los sense opci贸 de solucionar el problema abans que iniciessin aquesta aventura televisiva que t茅 com a objectiu posar a prova l'amor de les parelles participants.

Si s贸n certs aquests testimonis, estem davant d'un nou gir de gui贸, ja que Melyssa sempre havia dit que Tom l'havia enganyat i que van entrar al programa per demostrar realment els sentiments que t茅 ell cap a ella. La hist貌ria que va explicar Tom no 茅s la mateixa que va explicar ahir la germana de Melyssa que explicar la hist貌ria de l'inrev茅s.

Melyssa i Tom ja no estan junts

Tot i que el programa encara no s'ha acabat, en el primer debat de 'La isla de las tentaciones' ja vam saber que no estan junts, ja que un familiar d'aquests va explicar al programa que despr茅s de tornar a casa, la parella ho va deixar definitivament i que ara fan vides per separat. Ara caldr脿 veure si aquests troben de nou l'amor al programa i si aquestes relacions segueixen encara avui dia quan tots hagin tornat a casa i a la vida real.


Comentaris

envia el comentari