Primer pla de Tom Brusse

Tom Brusse i Sandra Pica anuncien que ampliaran la família

Malgrat els alts i baixos, faran un pas més en la seva relació


Tom Brusse i Sandra Pica tenen tothom desconcertat. La parella mediàtica que va néixer al 'reality' de 'La isla de las tentaciones 2' va apostar pel seu amor quan ningú creia en ell. Sandra va començar sent una temptadora que va fer molt bé la seva feina al programa, ja que va conquistar Tom i va aconseguir, no amb gaires dificultats, que el de Marràqueix enganyés la seva veritable parella en aquells moments, Melyssa Pinto.

 

Com era d'esperar, la jove amb uns valors i principis clarament definits, o així ho va fer veure durant el programa de 'Mediaset', li va cantar les quaranta al seu xicot. Finalment va decidir trencar la seva història d'amor amb Tom Brusse i abandonar el format. Per la seva banda, l'empresari va continuar el seu idil·li amb Sandra Pica i la nova parella va sortir de la mà molt enamorada.

 

Almenys això semblava fins que, mesos després, Melyssa va confessar que el concursant havia tractat de reprendre la relació amb ella quan va acabar el concurs. A més, Melyssa va assegurar que havien mantingut relacions sexuals després del concurs, encara que Tom va negar aquesta afirmació en tot moment.

 

Sandra Pica no va poder evitar que li afloressin els dubtes de si el seu xicot li havia estat infidel amb la seva exparella. Per tant, arran de llavors, la relació entre l'empresari i l'exconcursant ha estat una muntanya russa pel fet que la gelosia de Sandra surten a la superfície cada poc. A més que Tom tampoc l'hi ha posat fàcil quan, fins i tot en alguna ocasió, ha anomenat a la seva noia pel nom de la seva ex.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Amor i gelosia

Fa escassament una setmana, durant el directe del debat de 'La isla de las tentaciones', Sandra trencava en directe amb l'empresari quan el programa va exhibir unes imatges en què Melyssa Pinto es cobria del fred amb la jaqueta de Tom.

 

Aquest acte de cavallerositat per part del jove unit al fet que els col·laboradors van assegurar que durant la pausa publicitària l'exparella havia creuat unes paraules en què l'amor encara es palpava en l'ambient, van comportar al fet que Sandra entrés en còlera.

 

Ara, Sandra i Tom es troben units de nou i han decidit fer un pas més en la relació i consolidar el seu amor. Un nou membre ha arribat a la família Brusse-Pica. Aquest es tracta d'una cadella canina de raça 'Shiba Inu' a la qual els seus nous pares l'han anomenat 'Love'. A tots dos els hi cau la bava amb el seu 'nadó' i així ho mostren en les seves xarxes socials.

 

«Sento si soc pesada, però ara mateix tota la meva atenció és per a ella. És bastant tranquil·la, però a estones. Des que hem arribat a Madrid està molt revolucionada, només vol jugar, li ha donat per bordar i no sé... Està com en el seu terreny. La veritat és que estic molt contenta amb ella», deia Sandra. Esperem que aquest nou pas per la parella els uneixi molt més i visquin feliços sense les turbulències en la relació que han sacsejat els seus primers mesos de festeig.

 

La gosseta Brusse-Pica podria suposar el principi de les tasques com a 'pares', ja que per ara no té pinta que l'empresari i l'exconcursant de 'MHYV' s'animin a concebre un nadó. De fet, durant el programa de 'La Casa Fuerte', Sandra i Tom es van emportar un ensurt quan els van entrar dubtes de si Sandra podria estar embarassada.

 

La veritat és que no han tingut una relació estable fins a la data i fa poc temps que es coneixen, així que per ara, la parella opta per gaudir per ara d'una filla canina i mostrar les gestes de la seva gosseta a través de les xarxes socials dels joves.

 

 

'Love' sembla encantada a la seva nova llar i fins i tot presumeix de roba. Sandra i Tom han comprat un abric a la seva gosseta per als dies més freds d'hivern i l'han compartit amb els seus seguidors. D'aquesta manera, comença una nova etapa amb una nova responsabilitat en la vida dels enamorats.