Tom torna a enganyar a Sandra: Ha intentat quedar amb Melyssa d'amagat

Sandra ja va perdonar en el passat una infidelitat de Tom amb la seva ex Melyssa

Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'
Tom torna a enganyar a Sandra: Ha intentat quedar amb Melyssa d'amagat | Cedida

Mentre esperem que els protagonistes de 'La isla de las tentaciones 3' comencin a despertar amb trames pròpies, Telecinco continua donant cabuda a parelles d'anteriors edicions, i avui hem pogut conèixer un nou lliurament de la relació a tres que estan protagonitzant d'una banda Sandra Pica i Tom Brusse i d'altra banda Melyssa Pinto, i que segons sembla, no acaba de passar pàgina amb el francès. La setmana passada, el debat de Sandra Barneda va organitzar un retrobament entre Melyssa i Tom i que feia quatre mesos que no es veien.

Aquesta trobada no va agradar per a res a Sandra Pica, que va connectar des de la seva casa enfurida i anunciant a Tom que quan arribés ella ja no estaria en aquest pis i que justament, feia quatre dies que havien llogat junts. Si bé és cert que Melyssa ha dit en repetides ocasions que creu que el seu ex i la seva nòvia estan fent teatre per a continuar estant en televisió, ella també acaba col·laborant d'aquest negoci.

El que no sabia Sandra Pica és que quan va acabar el passat debat, Melyssa i Tom van estar compartint una estona més fora de càmeres. Uns instants que van ser fotografies i avui, mostrats a la catalana. A aquesta no li ha agradat res del que ha vist, però sense lloc a dubte ho acabarà assimilant, perquè en el que ha durat aquesta relació li ha perdonat coses molt més fortes al seu noi.

En les imatges en qüestió, es pot veure a Melyssa lluint un vestit i amb les espatlles a l'aire. Al cap de pocs segons, Tom es treu la seva jaqueta i decideix passar-la per sobre de l'espatlla a la seva ex-xicota perquè entri en calor. Ell s'ha defensat dient que encara que ja no siguin parella, és un cavaller i no volia que ella passés fred.

La versió de Melyssa torna a deixar malament a Tom, perquè aquesta afirma que en cap moment va manifestar que tingués fred i per tant, tot es deu a un moviment que va forçar Tom per a potser acostar-se a la seva ex-xicota.

Tom no para de mentir a la seva nova nòvia

D'altra banda, si Sandra creia que el tema de la jaqueta seria l'únic de la nit, avui també ha hagut d'escoltar una nova dada i que podria considerar-se sense cap lloc a dubte, una nova mentida del seu nòvio. Melyssa ha explicat que quan va acabar l'anterior debat, Tom va tornar a demanar-li perdó i li va fer una proposta deshonesta.

Aquesta no va ser una altra que demanar-li de veure's l'endemà per a prendre un cafè i parlar les coses. Per sorprenent que sembli, aquesta dada no ha sorprès per a res a Sandra i no sabem per què. Potser Tom li ho va acabar confessant o també pot ser, que després de totes les mentides anteriors, aquesta li sembli la més suportable.


Comentaris

envia el comentari