Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'

Tom torna a enganyar Sandra: Ha intentat quedar amb Melyssa d'amagat

Sandra ja va perdonar en el passat una infidelitat de Tom amb la seva ex Melyssa

Mentre esperem que els protagonistes de 'La isla de las tentaciones 3' comencin a despertar amb trames pròpies, Telecinco continua donant cabuda a parelles d'anteriors edicions, i avui hem pogut conèixer un nou lliurament de la relació a tres que estan protagonitzant d'una banda Sandra Pica i Tom Brusse i d'altra banda Melyssa Pinto, i que segons sembla, no acaba de passar pàgina amb el francès. La setmana passada, el debat de Sandra Barneda va organitzar un retrobament entre Melyssa i Tom i que feia quatre mesos que no es veien.

Aquesta trobada no va agradar per a res a Sandra Pica, que va connectar des de la seva casa enfurida i anunciant a Tom que quan arribés ella ja no estaria en aquest pis i que justament, feia quatre dies que havien llogat junts. Si bé és cert que Melyssa ha dit en repetides ocasions que creu que el seu ex i la seva nòvia estan fent teatre per a continuar estant en televisió, ella també acaba col·laborant d'aquest negoci.

El que no sabia Sandra Pica és que quan va acabar el passat debat, Melyssa i Tom van estar compartint una estona més fora de càmeres. Uns instants que van ser fotografies i avui, mostrats a la catalana. A aquesta no li ha agradat res del que ha vist, però sense lloc a dubte ho acabarà assimilant, perquè en el que ha durat aquesta relació li ha perdonat coses molt més fortes al seu noi.

En les imatges en qüestió, es pot veure a Melyssa lluint un vestit i amb les espatlles a l'aire. Al cap de pocs segons, Tom es treu la seva jaqueta i decideix passar-la per sobre de l'espatlla a la seva ex-xicota perquè entri en calor. Ell s'ha defensat dient que encara que ja no siguin parella, és un cavaller i no volia que ella passés fred.

La versió de Melyssa torna a deixar malament a Tom, perquè aquesta afirma que en cap moment va manifestar que tingués fred i per tant, tot es deu a un moviment que va forçar Tom per a potser acostar-se a la seva ex-xicota.

Tom no para de mentir a la seva nova nòvia

D'altra banda, si Sandra creia que el tema de la jaqueta seria l'únic de la nit, avui també ha hagut d'escoltar una nova dada i que podria considerar-se sense cap lloc a dubte, una nova mentida del seu nòvio. Melyssa ha explicat que quan va acabar l'anterior debat, Tom va tornar a demanar-li perdó i li va fer una proposta deshonesta.

Aquesta no va ser una altra que demanar-li de veure's l'endemà per a prendre un cafè i parlar les coses. Per sorprenent que sembli, aquesta dada no ha sorprès per a res a Sandra i no sabem per què. Potser Tom li ho va acabar confessant o també pot ser, que després de totes les mentides anteriors, aquesta li sembli la més suportable.