La foto de Tomàs Molina sense roba a la seva piscina particular

El meteoròleg ha compartit una imatge a la seva particular piscina

Tomàs Molina, meteoròleg de TV3
Tomàs Molina segueix molt actiu a les seves xarxes socials | Instagram

Tomàs Molina, el meteoròleg per excel·lència de TV3, es manté molt actiu a les xarxes socials i compartint gairebé tots els seus moments amb els seus milers de seguidors. Tot i que el presentador ens té acostumats a la seva elegància i formalitat davant les càmeres, en aquesta ocasió ha optat per compartir el seu costat més natural. 

Fa només una setmana el podíem veure al seu compte d'Instagram amb americana, corbata i mascareta donant consells als seus joves seguidors sobre com afrontar les proves de Selectivitat. Ara, ha decidit recordar la seva infància amb petites coses que fan feliç un nen: un banyador i una piscina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Truquet per acabar de fer PERFECTE la selectivitat!! #truquetsmolina

Una publicación compartida de Tomas Molina (@tomasmolinab) el

Tomàs Molina, com un nen

Amagant-se una mica darrere les plantes del que suposem que és el seu jardí, Tomàs Molina somriu assegut mentre només llueix un banyador. «A l'estiu som com nens!», afirmava sota la fotografia. I és que no deixa de ser curiosa la imatge d'un dels meteoròlegs més prestigiosos i professionals del panorama català en una petita piscina inflable per a nens. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A l’estiu som com nens!

Una publicación compartida de Tomas Molina (@tomasmolinab) el

Alguns dels seus seguidors han aprofitat per comentar la fotografia i preguntar si aquesta setmana faria bon temps per anar a la platja o a la piscina, tal com ell estava fent. Molts altres, però, han optat per comentar els primers amb alguna paraula aleatòria, ja que Molina té un pacte amb els seus seguidors. Aquest consisteix que el presentador seguirà a qui primer comenti les seves fotografies.

D'aquesta manera, els seus més de 77.000 seguidors s'esforcen en cada publicació per aconseguir que el gran meteoròleg de TV3 els segueixi a la xarxa social. Així, també s'explica per què les seves imatges estan plenes de comentaris sense sentit, però que curiosament es tracta d'un petit joc entre Molina i els seus seguidors.


Comentaris

envia el comentari