La foto inèdita de Tomàs Molina fora de la TV que ha desquadrat: «Cara de dilluns»

El meteoròleg mostra totes les seves facetes a través d'Instagram

El meteoròleg català Tomàs Molina en una publicació compartida al seu Instagram
Tomàs Molina segueix sorprenent els seus seguidors d'Instagram | Instagram @tomasmolinab

El reconegut metereòleg Tomàs Molina té acostumats als seus seguidors d’Instagram a mostrar totes les facetes de la seva vida. Tot i que tothom coneix la seva cara més professional, Molina utilitza les xarxes per parlar amb els seus seguidors, intercanviar pensaments i fins i tot jugar amb ells.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tomàs Molina continua sorprenent amb les seves fotografies, ja que ningú s’espera quina serà la pròxima publicació de l’home dels Temps més conegut de Catalunya. Molina ha compartit fotografies amb poca roba, imatges de la seva joventut i fins i tot vídeos on combina la seva professionalitat com a meteoròleg amb el seu conegut sentit de l’humor.

Tomàs Molina i la seva barba, protagonistes d’Instagram

En aquesta ocasió, l’última publicació de Molina a Instagram ha mostrat una cara fins ara gairebé desconeguda del català. Concretament, la seva part inferior de la cara.

És ben sabut per tots que a Tomàs Molina no li sobra el cabell, i és un fet amb el qual fins i tot ell bromeja. No només destaca la seva calvície, sinó que en la majoria d’ocasions es mostra sense amb un sol pèl a la barba com si d’un adolescent es tractés. Alhora, el fet d’haver de portar mascareta durant la major part del dia ha fet que la part inferior de la seva cara passi totalment desapercebuda. Almenys, fins ara.

L’última publicació de Tomàs Molina mostra dues imatges: una abans i una altra després de la seva sessió de maquillatge i perruqueria. « Cara de dilluns abans i després de passar pel “miracle de Lourdes” de maquillatge i perruqueria (sisi!!)». La primera fotografia mostra una imatge més casual de Molina, amb una barba de dos o tres dies que feia temps que no es deixava veure. La següent imatge ja és la faceta més coneguda de Molina: ben vestit i arreglat i sense un pèl a la seva cara.

Amb aquesta imatge queda demostrat que, als seus 57 anys, Tomàs Molina segueix cuidant-se com el primer dia i manté una imatge impol·luta del seu aspecte. Amb barba o sense, Molina segueix conquistant diàriament el cor de les gairebé 80.000 persones que el segueixen a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari