IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tomàs Molina revoluciona la xarxa amb una imatge de jove

Els seus seguidors han reaccionat ràpidament

Tomàs Molina en la presentació de l'obra 'iTime, Peyu', el 2015
Tomàs Molina acostuma a fer moltes bromes a les seves xarxes | Catalunya Diari

El confinament està traient a la llum moltes històries i records. Els últims dies la xarxa s'ha omplert d'usuaris que compartien imatges de quan tenien vint anys, i Tomàs Molina, el meteoròleg per excel·lència de TV3, no ha volgut ser menys, això si, hi ha posat un toc especial que el caracteritza.

Molina ha compartit una imatge a Instagram amb una premissa:  «Follow back -segueixo- a qui encerti quants anys tenia... 32? 4? 87?» pregunta el meteoròleg a la xarxa. Una publicació que ha creat moltes reaccions i ja acumula més de 2000 comentaris de persones que intenten encertar quants anys tenia a la imatge per rebre el seu 'follow back'. I tu, quants anys creus que tenia?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow Back a qui encerti quants anys tenia.... 32? 4? 87?

Una publicación compartida por Tomas Molina (@tomasmolinab) el

Els consells de Tomàs Molina per desinfectar la compra del supermercat

A principis de mes, Molina compartia un vídeo, publicat a Twitter, els passos clau per desinfectar la compra quan arribem del supermercat. El meteoròleg explicava, que tot i que es pot anar a comprar, s'hi ha d'anar d'un en un, amb guants i seguint els protocols. Ara bé, un cop s'arriba a casa cal netejar-ho tot, i no només els productes frescos, sinó també els envasats.

Portar guants no protegeix als aliments, per això en arribar a casa cal rentar-los amb aigua i sabó, o bé impregnant un drap amb aigua i una mica de lleixiu. A més, Molina afegeix que cal rentar-se sempre les mans  Així ho explicava ell mateix en un vídeo en col·laboració amb Agbar.


Comentaris

envia el comentari