«Quin tongo»: Els espectadors no es creuen la decisió de 'Supervivientes' amb un prova

El programa ha solucionat un problema durant la publicitat i això no ha convençut l'audiència

Els 'realities' de Telecinco mai estan exempts de polèmica i, molt menys, si es tracta de 'Supervivientes'. Els espectadors de la cadena tenen les expectatives molt altes amb aquest format, segurament per les condicions en què es realitza, lluny d'Espanya i amb unes normes molt diferents de les dels formats que s'emeten directament des del nostre país. A més, la tornada del programa ha estat rebuda amb moltes ganes, ja que la set de 'telerealitat' ha crescut en els últims mesos durant els temps de pandèmia, quan l'oferta d'aquesta mena de formats ha disminuït considerablement.

És per tot això que els espectadors esperen sempre amb ànsia la gala dels dijous, per veure com tots els participants lluiten i ho donen tot a les proves setmanals que els permeten guanyar recompenses i que els fan passar els dies amb una mica més d'ànim i, per què no dir-ho, amb una mica d'esperança d'endur-se alguna cosa a la boca.

Aquest dijous, per exemple, el programa començava amb una prova a la platja en què els concursants havien de trobar amb els ulls tapats uns sacs enterrats a la sorra, amb unes peces a l'interior, amb les quals després haurien de muntar un puzle per aconseguir la llonganissa que el programa els donaria si superaven la complexa prova.

En un primer moment, semblava que el joc anava força bé i que els concursants del vaixell encallat la resolien amb solvència en el terreny de joc. No obstant això, els minuts han començat a passar i els nervis han anat en augment quan un dels quatre sacs no apareixia de cap manera. El temps s'ha esgotat i, ja sense els antifaços als ulls, els aspirants han seguit buscant davant d'una Lara Álvarez que els insistia que el sac estava sota de la sorra de la platja.

Com que el sac no acabava de veure la llum, Álvarez ha volgut preguntar a l'equip que ha preparat la prova si podien assegurar que aquest sac estava dins del recinte de joc. Per la seva banda, l'equip tècnic ha assegurat més d'una vegada, i de dues, que el sac estava amagat. Però no hi havia manera de trobar-lo. La situació ha estat tal, que fins i tot la presentadora ha hagut de baixar a la zona de joc i, amb les seves pròpies mans, ha començat a fer forats a terra per desterrar el sac.

Lara tampoc ha pogut trobar el sac i ha arribat el moment d'anar a publicitat. Llavors, sempre sota el testimoni del programa, l'equip tècnic ha baixat a la sorra i ha tret el quart sac, que segons sembla s'havia quedat just a sota d'on es trobava un dels concursants. Aquestes explicacions, i el breu vídeo que ha mostrat el programa, no han convençut els espectadors, que consideren que el sac no hi era i que s'ha afegit durant la pausa publicitària.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El vídeo, molt confús

De fet, el vídeo que s'ha mostrat com a prova que el sac estava amagat no és del tot clar i comença justament quan el sac està ja al descobert. És estrany, ja que si tenien gravat com sortia finalment a la llum el sac, no hauria costat res mostrar l'escena completa per evitar aquesta mena de rumors, que apunten que el joc s'ha resolt de manera fraudulenta. També és cert que, sent justos, cal dir que el programa ha volgut compensar els concursants pel que ha passat i ha decidit donar-los mitja llonganissa per les molèsties.

D'aquesta manera, el programa es protegia d'un possible rebot dels propis concursants i de la possibilitat que poguessin arribar a queixar-se per la difícil resolució del joc, que no han pogut completar per culpa de la dificultat afegida que amagava la prova: un sac que no apareixia per enlloc.


Comentaris

envia el comentari