La gent diu prou: El 'tongo' de 'Supervivientes 2020', al descobert

L'audiència considera que l'actitud del programa és descarada

Els concursants de 'Supervivientes 2020' en una gala en directe
'Supervivientes 2020' ha estat acusada de fer tongo | TELECINCO

Que Rocío Flores és la concursant estrella d'aquesta edició de 'Supervivientes' és una cosa innegable. I és que, per la família a la qual pertany, es tracta d'una persona molt famosa dins el món del cor, al contrari que molts dels seus companys que eren gairebé desconeguts per al gran públic.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Precisament aquesta circumstància de ser una figura important dins del reality ha portat al fet que, des que comencés aquest, se li hagi donat més protagonisme a la jove que a cap altre concursant. És més, fins i tot part de l'audiència ha criticat obertament que se li atorga cert tracte de favor respecte dels altres concursants.

No obstant això, a la gala d'anit dimarts molts van ser els espectadors que van utilitzar les xarxes socials per manifestar que es va produir un 'tongo'. En aquest sentit, consideren que el reality afavoreix descaradament a Rocío en tots els sentits.

Primera queixa

Rocío Flors pensativa a la palapa de 'Supervivientes'
Rocío Flors està sent afavorida segons l'audiència | Mediaset

Ahir els concursants es van enfrontar a una prova per parelles que venia a exercir de semifinal per establir la persona que serà líder la pròxima setmana. Consistia a sostenir en equilibri un vas mentre se li anaven col·locant pals a la base, motiu pel qual el vas s'elevava progressivament al mateix temps que anava perdent estabilitat.

Habilitat i destresa va ser allò que els concursants van haver de demostrar en aquest joc en què la presentadora, Lara Álvarez, els va indicar dues coses: que no podien deixar els pals a la sorra i que les seves mans sempre haurien d'estar dins de les marques indicades en els esmentats pals.

No obstant això, l'audiència es va queixar repetidament que mentre a alguns concursants se'ls va eliminar per incomplir aquestes dues regles bàsiques, no es va fer el mateix amb la parella formada per Rocío Flors i José Antonio Avilés. En diferents imatges que els seguidors han pujat a Twitter es veu com aquests dos participants en més d'una ocasió es van saltar les normes. D'aquí que es parli de 'tongo'.

Segona queixa

A la gala d'ahir a la nit, a més, els supervivents van poder parlar amb els seus familiars. En concret, es van dividir de dos en dos per rebre una trucada. Així, cada membre de la parella va poder parlar amb l'ésser estimat de l'altre integrant de la mateixa i transmetre a aquest tots els missatges que li deien.

Enviar ànims, dir-los l'orgullosos que estaven d'ells i, fins i tot, indicar-los que tot estava bé va ser el que es va permetre als esmentats familiars. No obstant això, les queixes van arribar quan es va produir el torn d'Antonio David Flores, el pare de Rocío.

En concret, el que l'audiència ha criticat no ha estat només que el col·laborador de 'Sálvame' tingués més temps que cap altre familiar, sinó també que se li permetés, a través de Barranco, donar consells a la seva filla sobre la manera en què ha de dur el concurs. Així, li va indicar que pesqués, que es preocupés del foc, que no entrés en discussions amb ningú i que ho donés tot en les proves.

El fet que es tolerés que el pare de Flores li donés totes aquestes recomanacions i línies de com concursar va enfadar molt als espectadors, que van lamentar que a aquest no se li reprengués com es va fer amb Adara quan va demanar a Avilés que no ataqués tant a la seva mare.

I és que consideren que amb tot el que va succeir ahir a la nit quedava molt clar que el favoritisme cap a Rocío cada vegada és més evident i que això va en perjudici dels altres concursants que, igual que ella, estan vivint una experiència dura i al límit.


Comentaris

envia el comentari