Les sospites de 'tongo' planen sobre Fani, concursant de 'Supervivientes'

La clau estaria en la manipulació del vot telefònic dels espectadors

Fani, exconcursant de La isla de las tentaciones
Salten les sospites d'un possible 'tongo' amb Fani | Telecinco

En tots el ‘realities’ de Telecinco sempre planeja l’ombra d’una possible manipulació sobre les votacions per salvar els concursants o afavorir la permanència d’algun d’ells per part de la direcció del programa. En aquesta edició de ‘Supervivientes’, les queixes de ‘tongo’ s’han dirigit principalment cap a Rocío Flores, però ara, qui s’ha convertit en el flanc principal de les sospites de ‘tongo’, ha estat una altra participant: Fani, exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’.

 

Els encarregats de destapar una possible trampa en les votacions dels televidents, que permetria Fani salvar-se cada setmana de ser expulsada per l’audiència, han estat Kiko Matamoros i Kiko Jiménez a ‘Sálvame’, on ahir relataven la seva teoria conspiranoica, que explicaria per què cada setmana que surt nominada, acaba salvant-se.

Christopher, la clau de la salvació de Fani

Ambdós col·laboradors han coincidit a afirmar que tot seria gràcies a una antiga feina de la seva parella Christopher, que anteriorment havia treballat en un 'call centre' com a teleoperador. La qüestió és que els antics companys de feina de Christopher li haurien proporcionat tot un seguit d’indicacions perquè les línies telefòniques de pagament es decantessin a favor de Fani.

Per la seva banda, Christopher ha negat per complet aquestes teories, i ha recalcat que només va treballar durant 4 mesos en la citada central telefònica, i que això va ser el 2017, afirmant que en cap cas aquesta experiència laboral li permetria saber fer cap trampa ni manipular les línies telefòniques.

En aquest sentit, Jorge Javier ha volgut restar importància a aquesta informació, prenent-se-la de broma i explicant que la manipulació del vot telefònic no és gens fàcil d'aconseguir quan voten milers i milers de persones, ja que una sola persona no pot modificar el rumb global de totes les votacions.

 

Comentaris

envia el comentari