Toni Clapés: «Hi ha hagut moments que jo he estat temptat a plegar»

El conegut presentador de ràdio ha explicat que de vegades se sent «una mica cansat», i que «pateix» abans de cada programa

A ritme de «Beautiful day», una de les cançons més exitoses del grup U2, així començava l'entrevista del Toni Clapés a programa 'Al Cotxe!' de TV3. El conegut locutor de ràdio s'ha volgut sincerar amb l'Eloi Vila, i ha confessat algunes de les coses més inesperades sobre la seva feina i la passió que sent per la ràdio, però no només. Si bé ha explicat que li ve des de ben petit, Clapés també ha sorprès assegurant que ara mateix no ho gaudeix i que, si pogués, marxaria abans de començar cada programa. 

La passió per la ràdio va començar de ben petit

Tot va començar amb un micròfon que li van comprar els seus pares de petit, que li van permetre gravar-se a si mateix, i després escoltar-se. «I fins i tot vaig arribar a tenir dos tocadiscos, i llavors feia com si estigués en una ràdio fórmula, presentant els discos», ha continuat explicant el presentador. Amb tot, també ha reconegut que és una persona molt perfeccionista, fins al punt de ser una mica obsessiu. «Si es fon una llum a casa, jo he de tenir un recanvi aquell mateix dia, i això de vegades comporta també tensions a casa» ha explicat.

«Em sento una mica cansat»

La pert més inesperada, però, va arribar a l'hora de parlar sobre com emprèn cada un dels seus programes de ràdio. Davant la pregunta si el seu caràcter perfeccionista també es traslladava a la feina, Clapés ha explicat que «en aquests moments» se sent «una mica cansat». 

«Hi ha hagut moments que jo he estat temptat a plegar, i hi ha hagut molts moments que he estat a punt de fer altres coses», ha afegit el presentador, que també ha lamentat que aquest és un país «molt conservador» pel que fa a projectes innovadors i diferents. 

Sobre el seu actual programa, ha reconegut que no ho gaudeix. «Jo pateixo. Jo cinc minuts abans del programa marxaria cada dia a casa. Diria 'mira, deixo el micro, deixo les claus, i ja us ho fareu', i fotria el camp», ha confessat Clapés, davant la mirada incrèdula del presentador. Al final del programa, també ha afegit que el seu somni és «desaparèixer del mapa», i anar a viure fora de Barcelona. 


Comentaris

envia el comentari