Toni Cruanyes, de dol: anuncia la mort del seu avi

El periodista ho ha comunicat a través de les xarxes socials

El periodista català considera que les crítiques a TV3 són «injustes i falses»
Toni Cruanyes ha comunicat el traspàs del seu avi Antoni | TV3

L'avi de Toni Cruanyes, Antoni Cruanyes i Becana, va morir ahir, dilluns 6 d'abril, a l'edat de 96 anys. Així ho ha anunciat el presentador a través de les seves xarxes socials, on ha escrit: «Avui et retrobaràs amb la iaia Teresa... t'estimem i et trobarem a faltar». El traspàs arriba enmig de la crisi pel coronavirus que està afectant milers de famílies arreu de l'estat, així i tot, per al moment no es coneixen les causes de la mort de l'avi Cruanyes.

El seu net li ha volgut dedicar unes boniques paraules acompanyades per una imatge on apareixen el difunt acompanyat de qui suposem seria la seva àvia. La publicació ha estat resposta per molts dels seguidors del presentador de TV3, a qui han volgut acompanyar i donar ànims en aquest moment tan difícil: «Descansi en Pau Antoni», «Una abraçada, Toni», «Em sap molt de greu, Toni. Que descansi en pau».

També l'Ajuntament de Canet de Mar (Maresme), lloc de naixement del periodista, ha volgut enviar les seves condolences a la família d'Antoni Cruanyes, ja que aquest va ser el primer alcalde democràtic de Canet de Mar entre el 1979 i 1989.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La recent paternitat de Cruanyes

El periodista que posa cara a l'edició del vespre del Telenotícies de TV3 anunciava que tornava a ser pare. «Us vull anunciar que a partir d'avui som un més a la família, i això ens fa molt feliços» expressa el presentador al seu perfil, i anuncia: «Estaré de permís de paternitat durant unes setmanes». Cal recordar que Toni Cruanyes i el seu marit ja són pares d'un altre infant, de qui també en va anunciar el naixement ara farà cinc anys a través de les xarxes. 

Cruanyes va allunyar-se temporalment de la feina, on ha tornat recentment. De fet, el mateix dia de la seva tornada va compartir una imatge de la redacció per fer partícips als seus seguidors de la situació que es viu actualment a la cadena.. 


Comentaris
Marta
Acabo de saber la trista noticia de l'avi de Toni Cruanyes. Em sap molt greu. Què descansi en pau. Una abraçada

envia el comentari