Última hora: Toni Cruanyes dona una gran sorpresa a tots els catalans

El presentador català ja és pare de dos fills

L'arribada d'un nadó a casa sempre és una bona notícia. I malgrat la dura època informativa actual, el presentador del telenotícies del vespre a TV3, Toni Cruanyes, està d'enhorabona després d'haver-se convertit en pare per segona vegada, junt amb la seva parella Eugeni.

De fet, va ser el mateix presentador l'encarregat d'anunciar a principis del mes de març de l'arribada d'una nena i, per tant, una germaneta pel seu primer fill Eric. Des de llavors, el periodista ha pogut gaudir de la seva baixa de paternitat i ha deixat en mans del seu company Carles Costa la voràgine informativa dels darrers dies.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Cruanyes va reaparèixer aquest dilluns al telenotícies per sorpresa de tots els espectadors

Això no obstant, la tornada a la realitat s'ha imposat en plena pandèmia i en Cruanyes va reaparèixer aquest dilluns al telenotícies per sorpresa de tots els espectadors. El seu aspecte era força bo, tot i que va confessar un dels seus problemes més habituals en aquests dies: la falta de son. La confessió del periodista va venir després que en Tomàs Molina, el meteoròleg de TV3, tingués problemes tècnics per a visionar el mapa i, per tant, decidís donar pas al següent apartat informatiu.

Va ser precisament en aquest moment quan en Tomàs va donar-li públicament la benvinguda al seu company i va dir-li que sabia que estava dormint poc aquests dies. En aquest sentit, un divertit Cruanyes va explicar que: «La veritat és que no em deixa dormir gaire, i ens dediquem a donar biberons a les nits. Gràcies Tomàs!». Sigui com sigui, aquest és un dels motius més bonics que et regala la vida per a no dormir. Felicitats i bona tornada a la feina!


Comentaris

envia el comentari