URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Toni Cruanyes ho explica tot sobre la seva nova paternitat

El presentador celebra l'arribada d'una nena a la família

Toni Cruanyes, presentador de TV3
Toni Cruanyes explica com passa les nits amb la seva nova paternitat | TV3

Alguns espectadors de TV3 mostraven la seva preocupació per l'absència de Toni Cruanyes, presentador habitual de 'TN'. No obstant això, el motiu és més que justificat, i és que com ell mateix confessava fa uns dies, ha tornat a ser pare. Tant ell com la seva parella, Eugeni Villalbí, es mostraven emocionats amb l'arribada d'un nou membre a la família i una germaneta per al petit Elies, de cinc anys.

«Us vull anunciar que a partir d'avui som un més a la família, i això ens fa molt feliços. Estaré de permís per paternitat durant unes setmanes. Gràcies a Carles Costa i tot l'equip d'Informatius de TV3 per cobrir-me durant aquest temps», anunciava el presentador, acompanyant una foto de dos ninos del Mic.

Cruanyes: «Passo algunes nits en blanc»

Malgrat la seva absència als platós de TV3, Toni Cruanyes intervenia aquest diumenge a 'El Suplement', el programa de Roger Escapa a Catalunya Ràdio on col·labora regularment. Cruanyes rebia la felicitació dels seus companys i confessava als espectadors que es tractava d'una nena.

«Ja no me'n recordava de fer biberons!», confessava el presentador, alhora que reconeixia que ara passa «algunes nits en blanc». «De fet, ara mateix he sortit de casa un moment per no molestar perquè hem tingut una nit una mica moguda», afegia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari