IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Emotiu homenatge de Toni Cruanyes al seu mentor en saber que es jubila

El mític presentador de TV3 Salvador Alsius plega als 71 anys després de dècades de dedicació a la comunicació en català

Toni Cruanyes al Telenotícies de TV3
Toni Cruanyes s'acomiada d'un dels mentors dels Telenotícies de TV3, Salvador Alsius, que ha anunciat que es jubila | TV3

Salvador Alsius, un dels presentadors més mítics de la llarga trajectòria de TV3 —aviat farà 40 anys en antena—, ha anunciat que es jubila després d'arribar als 71 anys. La decisió, totalment merescuda després d'anys al servei de la comunicació, ha provocat que altres pesos pesants de la televisió a Catalunya hagin volgut acomiadar-se d'ell i desitjar-li el millor en el seu descans. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Entre les diverses mostres d'amor i respecte de companys de periodisme i de la televisió ha destacat el missatge de Toni Cruanyes, un dels presentadors més populars de la graella actual de TV3 i cara més visible dels seus informatius, precisament on Alsius també va destacar anys enrere. De fet, Cruanyes ha volgut destacar precisament aquesta part de la seva trajectòria per acomiadar-se d'un dels seus mentors. 

«Un homenatge ben sentit al mestre dels Telenotícies de TV3. Bona jubilació Salvador Alsius!» han sigut les seves paraules a la xarxa social de Twitter, on altres reconeguts noms del sector i fins i tot comptes associats a programes han posat la seva pedra per dir «adéu» a Alsius.

Salvador Alsius, un dels presentadors de Telenotícies més recordats

Salvador Alsius i Clavera va llicenciar-se en Ciències Econòmiques i en Ciències de la Informació a la UAB i és doctor en Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Va exercir com a degà al Col·legi de Periodistes de Catalunya i és professor a la UB i la UPF. A més, compta amb una àmplia trajectòria a la televisió, especialment a TV3 i TVE-Catalunya, i a mitjans de premsa escrita com 'El Món', 'El Periódico' i 'L'Avui'. 

Per al gran públic és conegut especialment per ser la cara visible del Telenotícies, tant en la seva versió Migdia com en la versió de Nit, des de 1984. A més, des de 2014 és membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Entre les moltes cares conegudes amb qui ha treballat a TV3 des que va estrenar el Telenotícies s'hi troben noms com Àngels Barceló, Toni Cruanyes, Helena García Melero o Mònica Huguet, deixant a tots ells una petita petjada a la seva trajectòria.


Comentaris

envia el comentari