'Un dels nostres', el projecte professional de Toni Cruanyes per aquest 2020

Un assaig on es reflexiona sobre el conflicte català i les identitats

El presentador del TN Vespre de TV3, Toni Cruanyes
Cruanyes presenta el seu nou llibre 'Un dels nostres' | TV3

El periodista i presentador català que posa cara a l'edició del vespre del Telenotícies de TV3, Toni Cruanyes, ha començat el 2020 amb bon peu i ho ha fet amb un nou projecte: el seu llibre 'Un dels nostres'. El popular presentador es troba immers en els actes de presentació del llibre i així ho ha donat a conèixer a través del seu compte oficial d'Instagram on va publicant alguns dels actes promocionals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies @joelcodinaland per aquesta fotografia (i altres) #undelsnostres

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) el

El conflicte català i el paper de les identitats

'Un dels nostres' està «a mig camí entre les memòries i l'assaig històric» i en ell Cruanyes explica l'experiència d'estar al capdavant del TN de TV3 mentre durant els últims anys on ha hagut de cobrir el conflicte polític des del referèndum de l'1-O fins al judici del Procés i les posteriors reaccions. En el llibre el periodista reflexiona sobre aquests fets i es planteja què és el que queda de la identitat catalana més enllà de la política: «Continuem sent un 'sol poble' o som una societat dividida?».

Davant les constants crítiques i les amenaces continuades que ha rebut TV3 durant aquests darrers anys, el presentador estrella del TN també aprofita per reivindicar la funció que ha fet el servei públic que es va convertir en la «referència».

En aquest assaig Cruanyes fa referència als diferents punts de vista que ha pogut obtenir de Catalunya arran dels seus viatges per Europa com a corresponsal, manera amb què va debutar als 26 anys a TV3. També parla d'identitats personals tot passant per la seva infància a Canet de Mar amb dos avis amb ideologies molt contraposades: un franquista i l'altre independentista. Tot un seguit de vivències, memòries i experiències que el porta a plantejar-se «qui som els catalans?».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Presentació a Barcelona #undelsnostres Gràcies per acompanyar-me! #llibres #llibresencatalà #periodisme

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari