YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Toni Cruanyes es mostra molt dolgut per l’incendi de Notre-Dame

L’actual presentador del Telenotícies Vespre va ser corresponsal de TV3 a París durant anys

Toni Cruanyes
Toni Cruanyes ha volgut mostrar el seu dol per l'incendi de Notre-Dame | CCMA

 

Des que ahir va cremar la catedral de Notre-Dame, no han parat d’aparèixer missatges a les xarxes socials de tot tipus, tothom ha volgut dir la seva o recordar els moments viscuts amb aquest monument com a protagonista. Un exemple clar és el presentador del Telenotícies Vespre de TV3 Toni Cruanyes, ja que fins a l’any 2014 havia estat corresponsal a París. «Tantes vegades passejant amb la Gran Senyora a l’horitzó. No m’ho puc creure. El cor encongit», expressava Cruanyes.

Carles Costa, que també va ser corresponsal de TV3 a la ciutat de l’amor, ha volgut compartir la seva opinió molt similar a la del presentador del Telenotícies Vespre. En el seu cas, Costa va viure durant tres anys molt a prop de la catedral, pel qual encara se sent més impactat pels fets.

Alguns comentaris no han estat tan encertat

Entre els milers de comentaris dedicats a Notre-Dame no només destaquen els de record o pena, sinó que s’han vist d’altres com el de Donald Trump, president dels Estats Units, que s’ha atrevit a explicar als bombers francesos quina seria a millor manera d’aturar l’incendi. Un altre comentari ha estat el del cantant sevillà José Manuel Soto on afirmava que potser a Espanya s’està millor preparat per lluitar contra els incendis, ja que «ningú ha agafat un helicòpter per apagar el foc tenint el Sena al costat».

També hi ha hagut crítiques a Sor Lucía, qui ha decidit comparar la situació patida al famós monument històric amb les persones que moren al mar Mediterrani. Comentari pel molts usuaris li han retret.


Comentaris

envia el comentari