Toni Cruanyes es mostra molt dolgut per l’incendi de Notre-Dame

L’actual presentador del Telenotícies Vespre va ser corresponsal de TV3 a París durant anys
Toni Cruanyes ha volgut mostrar el seu dol per l'incendi de Notre-Dame | CCMA

 

Des que ahir va cremar la catedral de Notre-Dame, no han parat d’aparèixer missatges a les xarxes socials de tot tipus, tothom ha volgut dir la seva o recordar els moments viscuts amb aquest monument com a protagonista. Un exemple clar és el presentador del Telenotícies Vespre de TV3 Toni Cruanyes, ja que fins a l’any 2014 havia estat corresponsal a París. «Tantes vegades passejant amb la Gran Senyora a l’horitzó. No m’ho puc creure. El cor encongit», expressava Cruanyes.

 

 

Carles Costa, que també va ser corresponsal de TV3 a la ciutat de l’amor, ha volgut compartir la seva opinió molt similar a la del presentador del Telenotícies Vespre. En el seu cas, Costa va viure durant tres anys molt a prop de la catedral, pel qual encara se sent més impactat pels fets.

 

 

Alguns comentaris no han estat tan encertat

Entre els milers de comentaris dedicats a Notre-Dame no només destaquen els de record o pena, sinó que s’han vist d’altres com el de Donald Trump, president dels Estats Units, que s’ha atrevit a explicar als bombers francesos quina seria a millor manera d’aturar l’incendi. Un altre comentari ha estat el del cantant sevillà José Manuel Soto on afirmava que potser a Espanya s’està millor preparat per lluitar contra els incendis, ja que «ningú ha agafat un helicòpter per apagar el foc tenint el Sena al costat».

 

 

També hi ha hagut crítiques a Sor Lucía, qui ha decidit comparar la situació patida al famós monument històric amb les persones que moren al mar Mediterrani. Comentari pel molts usuaris li han retret.