El presentador del TN Vespre de TV3, Toni Cruanyes

Toni Cruanyes presenta la Lola a tot Catalunya per primera vegada

El presentador estrella de TV3 ha mostrat com es treballa en aquests dies

Fa uns dies Toni Cruanyes va mostrar a tots els seus seguidors d'Instagram com el coronavirus ha canviat la seva vida i la seva feina, ara ho ha tornat afer però mostrant com s'estan vivint la situació per dins, al platós de TV3.

El conductor del Telenotícies vespre va tornar a la feina a principis d'abril i, després d'assimilar tots els canvis que han tingut lloc a la redacció de TV3, ha tornat a compartir unes imatges amb els seus seguidors d'Instagram on mostra com està treballant el seu equip, especialment les dues dones de la neteja.

El presentador ha posat èmfasi en el treball que estan realitzant els serveis de neteja, que cada dia realitzen la seva feina amb l'objectiu de desinfectar els platós i tota classe d'aparells.

«Elles són servei essencialíssim @tv3cat La Lola em cuida dins del plató del #telenotícies Desinfectant els auriculars per connectar amb @rogerescapa a @catalunyaradio #covid19», ha comentat Cruanyes  en la publicació, presentant per primer cop la Lola, la senyora que s'encarrega d'aquestes tasques de desinfectar. 

Els seguidors han elogiat aquest gest del periodista, ja que ha mostrat realment qui són les persones essencials que estan lluitant per evitar la propagació d'aquest virus.

Toni Cruanyes, que també va mostrar com es feien les tasques de maquillatge sense l'equip habitual, està sent molt actiu a les xarxes socials, amb l'objectiu de visibilitzar a tothom com ha canviat tot a causa del coronavirus.

Va perdre el seu avi fa una setmana

El presentador està vivint aquesta situació de primera mà, ja que malauradament el seu avi va morir dilluns 6 d'abril, a l'edat de 96 anys. Tot i que es desconeixen les causes, la presència del coronavirus ha fet que Toni Cruanyes no s'hagi pogut acomiadar del seu avi tal com ell desitjava, ja que els funerals estan limitats.