Toni Cruanyes s'estrena com a actor: la sèrie d'acció on apareix el periodista de TV3

El presentador del TN va viure una nova experiència

Toni Cruanyes signant el seu llibre a casa
Toni Cruanyes, ha aparegut en una sèrie estatunidenca | Twitter (@toni_cruanyes)

Toni Cruanyes continua sent una de les cares més reconegudes i més estimades dels informatius de TV3. Bona parta de l'audiència valora d'ell la seva naturalitat a l'hora d'explicar l'actualitat. Però sí també ha aconseguit aquest reconeixement entre el públic, és pel que fa a fora de la pantalla. 

Els seus seguidors són molt fidels i s'entusiasmen amb qualsevol de les iniciatives que s'atreveix a prendre. Per això, no sorprèn, per exemple, que no parés de signar exemplar del seu darrer llibre, Un dels nostres, en l'estranya i darrera edició del Sant Jordi d'Estiu.  

Una aparició a les pantalles poc esperada

Però sí amb una cosa ha fascinat les darreres setmanes a aquells que el segueixen és per la seva presència en una producció televisiva dels Estats Units. Concretament, aquells subscriptors catalans d'Amazon Prime segurament es van quedar d'un pam de nas si han vist una de les últimes sèries d'aquesta plataforma digital.

Així, Cruanyes fa una petita aparició en un dels darrers capítols de la sèrie Hannah. Aquesta sèrie explica la història d'una adolescent, entrenada com una autèntica assassina pel seu pare, que fuig de la CIA i, entre altres llocs, fa una aturada a Barcelona.

La sèrie mostra diferents escenaris coneguts de la capital catalana. La Plaça Reial o la Barceloneta en són alguns. En un moment d'un dels capítols, s'informa d'una mort d'un ciutadà americà a Barcelona i, sorpresa, l'escollit per donar la notícia com si fos real és Toni Cruanyes i a més ho fa en català. 


Comentaris

envia el comentari