Toñi Moreno torna a Telecinco per la porta gran

La presentadora andalusa torna aquest estiu a la que va ser casa

Aquest estiu els espectadors de Telecinco tornaran a veure en pantalla Toñi Moreno. La presentadora andalusa tornarà per la porta gran a la que va ser la seva casa durant molts anys.

Com és habitual, la periodista no ha desaprofitat l'oportunitat de tornar a 'Viva la vida' com a substituta temporal d'Emma García. La presentadora basca anirà molt aviat de vacances i Toñi Moreno tornarà a estar al capdavant d'un programa que coneix «al detall».

I és que no podem oblidar que ella va ser la conductora original durant les dues primeres temporades del format dirigit per Raúl Prieto. No obstant això, l'octubre de 2018, la companyia de Paolo Vasile va prendre la controvertida decisió d'intercanviar dues de les seves presentadores més destacades.

Així, Toñi Moreno es va posar al davant del programa que fins llavors havia conduït Emma García, 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Un format que li va donar moltes alegries, però del qual acabaria sent substituïda per Jesús Vázquez el passat estiu de 2020.

Toñi Moreno substitueix una altra vegada Emma García al capdavant de 'Viva la Vida'

Segons ha anunciat la revista 'Setmana', la presentadora de Canal Sur tornarà aquest estiu a Telecinco com a substituta d'Emma García.

Encara que l'andalusa està immersa en altres projectes, sempre està il·lusionada per tornar a un format que li va canviar la vida. Un desig que ja va deixar molt clar l'any passat quan va substituir la periodista basca durant el mes de juliol.

«Aquest programa em va canviar la vida i sempre serà la meva casa, hi tinc molts amics. M'ha encantat treballar amb vosaltres i m'ho he passat molt bé aquest estiu. Ha estat un gran moment», deia molt feliç després de finalitzar el seu mes de substitució.

Toñi Moreno sempre s'ha mostrat molt orgullosa d'estar en el format i ha deixat les portes obertes al seu retorn. Encara que sempre ha respectat la decisió de la cadena de mantenir a Emma García com a presentadora habitual.

«No volia carregar-me el tinglado abans que tornés l'Emma... Em sento superafortunada d'haver estat aquí», deia el passat estiu per acomiadar-se de tot l'equip.

L'etern debat entre Emma García i Toñi Moreno per culpa de Telecinco

No obstant això, no tots els seguidors de la cadena han estat tan respectuosos amb la decisió de Paolo Vasile. El canvi de presentadores aleshores va suscitar molta polèmica entre els espectadors.

Fins i tot alguns ho van veure com una mena de càstig cap a Toñi Moreno. No només perquè la van relegar a un format de menor èxit, sinó perquè l'andalusa comptava amb l'afecte i suport de l'audiència.

La controvertida decisió de Telecinco va acabar generant un enorme debat entre les dues presentadores que es va traslladar a les xarxes socials.

De fet encara són molts els espectadors que segueixen apostant per Toñi Moreno i aprofiten les seves aparicions estiuenques per a exigir el seu retorn.

A més, arran del canvi, també van sorgir els rumors que apuntaven a la mala relació entre les dues presentadores televisives. Una rivalitat, però, que elles s'han entestat a desmentir en reiterades ocasions.

L'any passat, ambdues van coincidir en un programa especial per aclarir algunes qüestions i tancar els rumors sobre la seva presumpta enemistat. 

Encara que van mostrar el seu bon enteniment, el retrobament va estar marcat per alguns 'zascas' que no van dissipar tots els dubtes.

En qualsevol cas, és possible que aquest any les dues presentadores es tornin a veure les cares quan es produeixi el relleu. 

Encara es desconeix quan serà la data exacta en què Emma García iniciarà les seves vacances d'estiu, però s'espera que es produeixi de nou al juliol.


Comentaris

envia el comentari