Toñi Moreno abandona entre llàgrimes 'MYHYV' en llegir la suposada mort de María Teresa Campos

La presentadora ha confirmat minuts després que es tractava d'una notícia falsa

Aquest mateix dimecres 9 d'octubre, 'MYHYV' s'ha iniciat amb una imatge molt sorprenent de Toñi Moreno plorant i trencada de dolor en haver sentit que María Teresa Campos havia mort. Una notícia que posteriorment s'ha confirmat que era falsa

Nagore Robles era l'encarregada de substituir a Toñi que, passats uns minuts, tornava al seu lloc de treball i posava en coneixement de tots que es tractava d'una notícia falsa: «En aquesta professió hi ha gent meravellosa que es juga la vida per a denunciar casos. Després uns altres que fem el que podem. I després hi ha rates de claveguera» començava explicant. «De sobte havia sortit la notícia que Teresa Campos havia mort. I gent m'ha escrit donant-me el condol. M'ha donat un atac de nervis. Demano perdó a tot l'equip d'aquest programa», ha comentat la presentadora.

María Teresa Campos está bé, viva

Durant el transcurs del programa, la mateixa Toñi Moreno ha afirmat que María Teresa Campos està bé: «Acabo de parlar amb ella. Està estupenda, que es prendrà alguna cosa. M'ha dit: 'No estic morta, estic viva, però em mataran a disgustos'» acabava d'explicar la presentadora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari