Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toñi Moreno s'acomiada de 'Viva la vida' molt emocionada

La presentadora abandona el seu programa de Telecinco per presentar ‘Mujeres, hombres y viceversa’

Toñi Moreno i Emma García intercanvien els seus programes a partir d'aquesta setmana | cedida

 

Sens dubte, aquest diumenge ha sigut un dia molt intens en la vida de Toñi Moreno. Va viure un moment molt espacial la tarda d'aquest 4 de novembre, doncs va ser l'últim cop que va trepitjar el plató de 'Viva la Vida' com a presentadora d'aquest programa. Toñi s'acomiadava molt emocionada, de l'espai de Telecinco que ha encapçalat durant els últims mesos.  

 

Afronta des d'aquest mateix dilluns una nova aventura, ja que s'ha convertit en la presentadora ‘Mujeres, hombres y viceversa'. Abans, però, els col·laboradors i el públic del seu antic programa han volgut tenir un record per ella.  

 

'Torito' ha agraït els moments compartits els últims mesos 

Un dels que va voler dirigir unes paraules a Toñi Moreno va ser Quique Jiménez, més conegut com a 'Torito'. El col·laborador va voler agrair l'etapa viscuda amb Toñi d'aquesta manera. «Deixa'm donar-te les gràcies. Gràcies per ballar amb mi, gràcies per riure les meves gràcies, ja que saps que de vegades sóc una mica ximple, gràcies per arribar a les 10 del matí a la redacció i ser una més i gràcies per deixar que et coneguem».

 

Toñi Moreno es va mostrar al natural a Instagram abans del seu últim programa | Instagram

 

Les paraules de comiat de Toñi Moreno

'Viva la Vida' havia suposat un punt molt especial en la carrera de la presentadora. Sens dubte, ella estimava molt aquest format i el seu comiat va sorprendre molts teleespectadors. En els últims minuts de l'emissió, no va poder amagar les llàgrimes i va voler dir unes emotives paraules  

 

Va recordar que quan va començar aquesta etapa professional no vivia el seu millor moment: «El primer que he de fer és treure ferro a això... No és el primer cop que us explico que quan vam començar 'Viva la Vida' jo tenia un mal moment personal perquè acabava de perdre el meu pare, però tenia un pitjor moment professional». 

 

Tot i el canvi forçat per Mediaset, ha volgut acomiadar-se agraint l'oportunitat que li van donar: «Havia perdut la confiança en mi mateixa fins que els senyors de Mediaset van apostar per mi, per algú que venia de fracassar... M'heu deixat ser jo, anar en sabatilles, equivocar-me, riure, plorar, m'heu ensenyat a fer televisió».