Toñi Moreno, acomiadada de Telemadrid

Es queda sense feina a la cadena, després que el seu programa no hagi assolit els mínims establerts d'audiència

Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez
Toñi Moreno compagina diferents projectes a la televisió | CUATRO

Toñi Moreno es troba en un dels moments més feliços de la seva vida. Doncs el seu imminent embaràs li està aportant un moment vital molt important. Aquest fet no eximeix a la presentadora de 'Mujeres y hombres y viceversa' de rebre altres cops no tan agradables.

Des de mesos enrere, Toñi, presentava 'Aquellos maravillosos años', un programa que s'emetia a Telemadrid i que tenia com a objectiu recuperar vivències i personatges que van ser un mite en una dècada concreta. La idea és bona, però aquesta no ha aconseguit consolidar-se dins del panorama televisiu madrileny i això ha fet que la cadena no vulgui renovar el format setmanal, sent avui l'última emissió prevista del programa.

Terelu Campos també damnificada

Aquesta cancel·lació també afecta de retruc a Terelu. La filla de María Teresa Campos ha exercit com a presentadora substituta i estava previst que es convertís en presentadora titular durant la baixa per maternitat de Moreno. Aquests plans queden de moment descartats. Serà el moment de què Telemadrid li confiï per complet un programa a Terelu?

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari