José Antonio Avilés, acorralat per Toñi Moreno en directe: «Calla, ens tens fins als nassos»

La presentadora vol que Avilés demostri que les seves informacions són certes

Toñi Moreno i José Antonio Avilés al plató de 'Viva la vida'
José Antonio Avilés, acorralat per Toñi Moreno en directe: «Calla, ens tens fins als nassos» | Telecinco

Toñi Moreno i josé Antonio Avilés ja fa molt de temps que no tenen la millor de les relacions malgrat que treballin junts al mateix programa. La presentadora gaditana no confia en la paraula del col·laborador després que, durant el seu pas per 'Supervivientes', sortissin a la llum diverses mentides que el periodista es va inventar per fer-se un lloc als mitjans. 

A conseqüència d'aquest episodi, Toñi Moreno no dubta a posar-lo en evidència en directe al plató de 'Viva la vida' sempre que pot, ja que així pot intentar treure la veritat de les seves paraules i evitar que el seu programa es converteixi en una font no fiable d'informacions sobre els personatges del cor. 

De fet, això ja passa des de fa uns mesos, i molts periodistes del cor i altres programes, fins i tot de la mateixa cadena, dubten de totes les informacions que Avilés proporciona a 'Viva la vida'. Toñi Moreno, farta d'això, li ha plantat cara al col·laborador per mirar de desemmascarar-lo públicament una setmana després que ell abandonés el plató per més atacs de la presentadora.

Toñi Moreno, farta de les mentides de José Antonio Avilés

En aquest cas, els motius de la discussió estaven relacionats, de nou, amb una informació que va donar Avilés i on assegurava que havia parlat amb el cercle més íntim d'Ana Soria i Enrique Ponce després de veure la llum la notícia sobre la discussió de la parella en una platja. 

Segons va explicar el col·laborador, en el seu mòbil tenia vídeos sobre la discussió, però va dir que no els podia ensenyar als seus companys. Toñi Moreno, en sentir aquestes paraules, no va dubtar a aixecar-se del seu lloc i demanar a Avilés que li ensenyés aquests missatges i vídeos, però ell va negar-s'hi. Davant la seva actitud, la presentadora no va dubtar a afirmar que «aquesta tarda no marxo del programa fins que no em demostris que estàs dient la veritat i no menteixes»

Com que la presentadora no va aconseguir tenir proves sobre aquestes informacions, va acabar dient que Avilés «és un 'liante' i un mentider. Les protagonistes insisteixen en el fet que menteixes i tu segueixes, 'erre que erre'. Deixa d'inventar i calla una mica, que ens tens fins als nassos».

Aquestes paraules s'allunyen molt del to al qual Toñi Moreno ens té acostumats, sent una de les presentadores de Telecinco que té més paciència i facilitat per aguantar el tipus en directe. Però no és el primer cop que s'enfronta cara a cara a José Antonio Avilés. La presentadora ja va carregar durament contra ell després que el col·laborador assegurés que María Teresa Campos havia venut una exclusiva i que la matriarca de les Campos ho negués rotundament en públic.


Comentaris

envia el comentari