Toñi Moreno anuncia que no presentarà el seu nadó en públic

La presentadora de 'MYHV' ha explicat que aquest estiu no tindrà vacances, però que es troba en un moment molt feliç

La presentadora Toñi Moreno
Toñi Moreno està passant per un dels millors moments de la seva vida | Instagram

Toñi Moreno ho ha deixat clar: no presentarà el seu fill. Així de contundent es va mostrar la presentadora de 'MYHYV' durant la seva visita a la desfilada d'Àgatha Ruiz de la Prada en la Mercedes Benz Fashion Week, on va explicar que no tenia cap tipus d'intenció de fer pública la cara del bebè que està esperant als seus 46 anys.

Des que va anunciar que esperava un fill, allà on va els periodistes li pregunten com porta l'embaràs i pels plans de futur que té una vegada sigui mare. En aquest sentit, Moreno ja s'ha mostrat molt segura i decidida de les seves paraules en assegurar que, una vegada doni a llum, no presentarà el nadó als mitjans. 

El somni perseguit de la periodista

«Estic contenta perquè ha estat un somni molt perseguit, quan va sortir la notícia no em vaig ficar tan contenta perquè jo volia explicar-ho quan portés quatre mesos, però jo no parlaré d'aquest tema perquè no és meu, no presentaré el meu nadó ni res, la meva vida privada és meva i dels meus», va sentenciar la presentadora.

De fet, la presentadora sempre ha volgut cuidar la seva privacitat i mantenir una vida personal fora de les càmeres. De fet, malgrat que els periodistes han enxampat a Moreno amb una actitud afectuosa amb la cantant Rosana pels carrers de Madrid, cap de les dues ha volgut confirmar la seva relació. Així doncs, tot apunta al fet que els seguidors de Moreno només podran gaudir del seu embaràs mentre estigui a la televisió i, després, conformar-se amb alguna aparició o fotografia en la qual es pugui veure amb el nadó.

Un estiu sense vacances

En relació a la seva situació laboral actual, Moreno va assegurar que enguany no tindrà vacances d'estiu. No obstant això, baixarà els caps de setmana a veure a la seva mare a Sanlúcar. «Treballaré, no tinc vacances, aniré a Sanlúcar el cap de setmana i ja està, però feliç, però bé, afortunada perquè en això de la televisió és difícil», va concloure la periodista.

Toñi Moreno parlant amb els periodistes
La periodista va assegurar que no presentarà el nadó en públic | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari