Toñi Moreno ataca Maria Jesús Ruiz per anar parlant pels platós sobre els suposats maltractaments del seu exmarit

«Com a dona té molt a aprendre», li ha etzibat la presentadora de 'Viva la vida'

Imagen de archivo de Toñi Moreno y María Jesús Ruiz
Imatge d'arxiu de Toñi Moreno i María Jesús Ruiz | Cedida

María Jesús Ruíz està al centre de la polèmica des que va tornar de 'Supervivientes'. L'exmodel, que podria estar esperant el seu tercer fill, ha protagonitzat diversos enfrontaments amb la seva exparella, José María Gil Silgado, alguns d'ells molt criticats.

Sobretot, els conflictes que han sorgit arran dels suposats maltractaments que l'exmiss Espanya va denunciar. Malgrat això, els seus dubtes i la seva indecisió a l'hora de confirmar-ho ha fet que li hagin caigut moltes crítiques, les últimes de Toñi Moreno, que sembla haver-se convertit en una portaveu de les dones maltractades.

Toñi Moreno critica María Jesús Ruiz

Imatge de Toñi Moreno al programa 'Viva la Vida'
Imatge de Toñi Moreno al programa 'Viva la Vida' | Telecinco

 

«Tots sabem de què va això. Em bull la sang», començava el seu discurs la presentadora de 'Viva la vida'. «Tu pots parlar de la teva vida, pots cobrar parlant de la teva vida el que vulguis», continuava, abans d'explicar que és el que realment li ha molestat.

«El que no pots és traficar amb una cosa tan dolorosa com els maltractaments, ni cobrar per això», va criticar Toñi Moreno, considerant que aquest tipus d'afirmacions són coses amb les quals «no es juga». Un discurs que va aixecar l'ovació del públic present al plató.

Moltes dones que pateixen maltractaments en silenci

La presentadora va lamentar que María Jesús Ruiz no pensi en què «moltes dones que ho estan passant molt malament i que no tenen recursos per tirar endavant». En aquest sentit, no va dubtar en qualificar de «desvergonyiment» l'actitud de l'exmodel. A més, malgrat dir que com a concursant de 'Supervivientes' «m'ha semblat molt bona», li ha tremolat la veu a l'hora d'assegurar que «com a dona té molt a aprendre».

Unes paraules que van tornar a ser ovacionades pel públic. I és que amb els seus missatges i els seus discursos, Toñi Moreno ha aconseguit convertir-se en tot un referent televisiu quan es tracta de fer crítiques socials.


Comentaris

envia el comentari