Toñi Moreno canvia de feina i es venja de Telecinco

La presentadora andalusa torna a Telemadrid per presentar 'La Báscula'

Toñi Moreno en un plató de televisió
Toñi Moreno torna a 'Telemadrid' per rellevar Luján Argüelles al capdavant de 'La Báscula' | Catalunya Diari

Sorpresa entre els seguidors de Toñi Moreno en conèixer-se la notícia que la presentadora gaditana torna a Telemadrid. La televisió autonòmica dóna un nou canvi de cara a la nova temporada televisiva. Molt aviat iniciarà els enregistraments de la segona edició de 'La Bàscula', concurs que va ser ajornat per la pandèmia del coronavirus després d'emetre quatre episodis.

Ara, amb els nous programes en projecte, hi haurà una important novetat i no és altra que Luján Argüelles ja no estarà al capdavant del format. L'encarregada de prendre el relleu com a presentadora programa de Telemadrid serà Toñi Moreno, que tornarà a canal madrileny nou mesos després de la cancel·lació de 'Aquellos maravillosos años', segons ha avançat el portal d'informació televisiva 'Yotele'.

Toñi Moreno aterra a Telemadrid sense aclarir el seu futur a Mediaset

Així les coses, la de Sanlúcar de Barrameda serà la cara renovada del concurs produït per Globomedia, que en aquestes noves entregues tindrà altres variacions notables sobre el format inicial que justificarien el canvi de presentadora.

Aquest nou repte laboral per Toñi Moreno arriba en un moment en què el seu futur a Mediaset és un mar de dubtes, ja que l'empresa de Paolo Vasile ha decidit que no continuï al capdavant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' la temporada que ve, posant el programa de cites amoroses en mans de Jesús Vázquez.

Des del 25 de juliol, Moreno substitueix a Emma García a 'Viva la vida' durant les vacances de la presentadora de Sant Sebastià. Es desconeix si en un futur pròxim hi haurà un nou projecte per a ella a 'Mediaset'.

D'altra banda, Luján Argüelles deixa per sorpresa el concurs pel qual Telemadrid apostar fa dos anys després del gran èxit que el format havia tingut en Aragón TV, on les seves emissions arriben audiències del 18%, o Canal Sur , cadena en la qual fa sis anys que hi és i ja és el programa més longeu de l'última dècada.


Comentaris

envia el comentari