URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Toñi Moreno confessa el moment més dur del seu embaràs: «Plorant matí, tarda i nit»

La cadena de Vasile, preocupada per la salut d'una de les seves estrelles

Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Toñi Moreno confessa els moments més durs del seu embaràs | Catalunya Diari

Toñi Moreno ha tornat a la feina. Aquest dijous 5 de març es va reincorporar a 'MyHyV' després d'haver-se absentat durant uns mesos a conseqüència del naixement de la seva filla Lola. La tornada de Toñi Moreno no ha passat precisament desapercebuda, i és que la presentadora presenta el seu nou projecte, un canal a Mtmad anomenat 'Dos vidas', on ens ensenyarà com compagina el seu treball i la vida com a mare.

La conductora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha pujat el seu primer vídeo al canal, explicant com ha viscut l'embaràs i sincerant-se sobre els aspectes més negatius de la maternitat. Segons ha confessat, ha passat per moments molt durs: «No sé el que em passava, però l'únic que tenia eren ganes de plorar. I em vaig passar una setmana plorant, matí, tarda i nit», recordava.

Les ajudes de Toñi

Toñi ha aprofitat aquest vídeo per reconèixer que va haver de demanar ajuda psicològica per superar un problema molt comú: la depressió després del part. La presentadora ha assegurat que els problemes van començar abans de donar a llum.

Toñi Moreno declara que es va adonar, a poc a poc, dels aspectes més negatius del seu embaràs: «No pots dir que ho passes fatal perquè sembla que te'n penedeixes». «Ningú se solidaritzava amb mi, ningú deia pobreta, està malalta. Perquè no estàs malalta, estàs embarassada», ha compartit la presentadora al seu canal d'Mtmad. Ha finalitzat assegurant que «no estava preparada per tot el que em venia a sobre».

En saber això, Mediaset s'ha preocupat, i molt, per la salut de la seva treballadora. Afortunadament, sembla que Toñi Moreno ja està recuperada d'aquest problema i podrà seguir presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa' amb total normalitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari