IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toñi Moreno explica per què està passant el pitjor moment de la seva vida

La presentadora no ha aixecat cap des de la seva ruptura amb Rosana

Toñi Moreno al plató de 'Mujeres, hombres y viceversa' a Cuatro, el 3 de desembre del 2019
Toñi Moreno ha demanat ajuda a un professional | Cuatro

Toñi Moreno ha tornat a la televisió després d'haver estat més de 30 dies confinada a casa amb la seva filla Lola. La presentadora ha estat pujant diversos vídeos al seu canal de Mtmad. En aquest últim vídeo, Toñi s'ha acomiadat del seu canal sense complir el repte que s'havia fixat de perdre pes i recuperar la silueta després de donar a llum a la petita Lola. «Tornarem, però tornarem fent el repte bé. Les nostres prioritats han canviat», va començar dient Toñi, que va crear aquest blog per mostrar la seva recuperació física després del part.

L'aparició del coronavirus i el seu posterior confinament ha fet que les coses canviïn i que la preocupació de Toñi ja no sigui el seu físic ni la seva silueta sinó la salut, que per desgràcia està en joc per culpa d'aquesta terrible pandèmia.

«Això va començar com un bloc personal on jo em comprometia a recuperar-me físicament i el que he aconseguit en aquests vuit capítols és deixar de tenir dolors. Tornarem i ho farem al cent per cent», ha continuat dient la presentadora de 'Mujeres, hombres i viceversa' visiblement molt emocionada.

El pitjor moment de Toñi Moreno

La preocupació per Toñi ha sorgit quan aquesta ha reconegut que està molt esgotada per la situació, l'aïllament li ha vingut molt gran. La presentadora de 'Mujeres, hombres y viceversa' ha reconegut no estar gens bé, la seva salut mental està molt delicada, ja que després de la petita depressió post part ara se li suma la de l'aïllament.

El naixement de la seva primera filla ha fet que Toñi passés un dels pitjors moments de la seva vida, ja que no ha superat els problemes que va patir durant l'embaràs. El fet de quedar-se completament sola amb el nadó ha estat una cosa que no ha pogut gestionar bé. Des de la seva ruptura amb la cantant Rosana, Toñi Moreno sembla que no ha aixecat el cap.

És per això que la presentadora ha volgut prendre la decisió de posar-se en contacte amb la psicòloga perquè l'ajudi a gestionar les seves emocions i a afrontar aquesta etapa de confinament, que l'ha enxampat sent mare recent i sense cap ajuda més.

Toñi Moreno ha demanat ajuda professional

«El que porto pitjor és no poder veure a la meva mare», ha explicat Toñi, reconeixent que està molt trista per tot el que està passant i que el fet de no poder deixar de pensar en això l'està esgotant mentalment, fins al punt que s'ha vist en l'obligació de demanar ajuda a professionals. De fet, la presentadora de televisió ja va anunciar que estava a la vora del col·lapse perquè a més la seva filla no la deixava dormir perquè cada tres hores havia de despertar-se per donar-li el menjar.

«Tinc un estrès que no em deixa ni descansar», va explicar. Toñi Moreno ha trucat a una psicòloga a qui li ha dit que «et truco perquè tinc la sensació que acaben els dies i no he fet res. Em passa un dia darrere l'altre». La terapeuta li ha recomanat que necessita temps per a ella, desconnectar i fer coses de gaudi personal com donar-se un bon bany o trucar als seus amics o familiars.


Comentaris

envia el comentari