Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

Toñi Moreno confessa a 'Viva la vida' que va ser empresonada a Bolívia

La presentadora ho va confessar durant una entrevista a l'actor Enrique San Francisco
Toñi Moreno va confessa a 'Viva la Vida' que va ser empresonada a Bolívia. | Telecinco

 

La presentadora de 'Viva la Vida', Toñi Moreno, es va convertir en la protagonista de l'última edició del programa de Telecinco després de confessar que havia estat detinguda en una presó de Bolívia.

 

La presentadora ho va dir durant una entrevista a l'actor Enrique 'Quique' San Francisco, qui havia de ser l'autèntic protagonista del programa, ja que és un dels monologuistes amb més èxit de tota Espanya. En un moment donat, Toñi Moreno va proposar-li jugar al 'Jo mai mai', un joc en què una persona fa una pregunta i l'altra ha de respondre si ho ha fet alguna vegada o no. No obstant això, el joc també obliga a qui fa la pregunta a respondre-la. 

Detinguda per amagar una bateria

Així doncs, la presentadora va preguntar, indirectament, a San Francisco: «Mai he estat en un calabós». De sobte, Toñi Moreno va aixecar el cartell que deia 'Jo sí', deixant amb la boca oberta a tots els espectadors del programa. 

 

Moreno va explicar que li havia passat feia anys a Bolívia, mentre es trobava fent un reportatge a una de les presons del país, i on suposadament no estarien permeses les càmeres. No obstant això, la presentadora va decidir amagar la bateria de la seva càmera en una zona poc habitual.

 

Concretament, va amagar la bateria «allí», referint-se a les seves parts íntimes i assenyalant la zona amb les seves mans. «Llavors, em van fer 'així' i me la van trobar, em van enxampar la bateria. Perquè em van dir "aquesta noia el té molt dur"», va explicar Toñi entre riures.

Enrique San Francisco, sis vegades a la presó

D'altra banda, Enrique San Francisco va explicar que havia estat fins a sis vegades a la presó, «però no per matar a ningú, sinó per no fer cas a les citacions del jutge». «Jo he estat a Plaza Castella quatre vegades, sóc soci honorífic. Sis vegades hi hauré estat sí, però m'han tractat molt bé», va voler matisar.

 

Enrique 'Quique' San Francisco va visitar el plató de 'Viva la vida' | Telecinco