Toñi Moreno confessa un dels moments més compromesos de la seva vida

La revelació de Moreno es va produir al programa 'Viva la vida' mentre entrevistava Nuria Roca
Toñi Moreno explicant la seva anècdota | Telecinco

 

Toñi Moreno ha confessat un dels seus secrets més ben guardats al seu programa ‘Viva la vida’. Segons la presentadora andalusa, els fets es van produir quan tenia 13 anys i va tenir a veure amb la primera regla i la por a quedar-se embarassada.

 

La presentadora acollia Nuria Roca al programa. En un moment de l'entrevista, però, la conversa va derivar cap a diferents temes fins que Toñi Moreno va confessar que estava «espantada» perquè no sabia del tot bé «què significava tenir la primera regla».

Espantada per la primera regla 

La cosa va començar quan, als tretze anys, li va venir la seva primera regla. Moreno, que va assegurar que eren uns altres temps i que la desinformació era molt habitual, va prosseguir: «A casa aquest tema no es parlava i jo, a més, anava a un col·legi de monges. Amb la qual cosa no tenia cap mena d'informació».

 

La presentadora va confessar que va «espantar-se molt» i que no sabia del tot què suposava el fet de tenir primera vegada la regla, cosa que va propiciar la divertida anècdota. 

 

La divertida anècdota

Segons va afirmar, un dia la seva mare va demanar-li que anés a comprar quelcom a la carnisseria del barri, tot i que a ella no li va acabar d'agradar la idea de sortir de casa en aquesta situació.

 

Quan va arribar-hi, va veure que la carnisseria era plena de gent. «A la cua de la carnisseria em va tocar un senyor davant i un altre darrere. Aleshores se'm van estrènyer moltíssim perquè no cabíem», explicava.

Així mateix, va assegurar que la situació la va posar molt nerviosa i va optar per fugir corrents. De fet segons explica, Toñi va anar directe a l'església del poble a parlar amb el capellà per explicar-li què li passava.

 

I és que la jove Toñi havia deixat volar la seva imaginació i, a causa de la poca informació que tenia respecte al món de la sexualitat, va creure que podia haver-se quedat embarassada pel simple fet de com se li havien apropat els homes de la carnisseria. «És que s'han acostat molt. Massa», va confessar que li va dir al capellà.


 

Comentaris