IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toñi Moreno defensa la víctima de 'La Manada' assegurant que la van deixar «tirada en un banc»

La presentadora de 'Viva la vida' va discutir amb Agustín Martínez, advocat de quatre dels condemnats

toñi moreno
Imatge d'arxiu de Toñi Moreno | Telecinco

L'advocat de quatre dels cinc membres de 'La Manada', Agustín Martínez Becerra, segueix compartint la seva imatge pública i es manté com una aposta segura als platós de televisió. La seva última aparició ha estat a 'Viva la vida', on ha tingut un pols bastant tens amb Toñi Moreno.

El lletrat continua fent servir la seva particular estratègia per defensar els condemnats per abusos sexuals. No obstant això, cada cop que apareix en una taula de debat, el diàleg es converteix en una batalla dialèctica, en la qual tots intenten treure-li la raó.

Martínez Becerra es caracteritza per la seva correcta pràctica del discurs, cosa que dificulta molt la feina dels tertulians. Bona prova d'això va ser que la presentadora del programa de Telecinco va acabar perdent els papers amb el seu convidat.

Toñi Moreno esclata contra l'advocat de ‘La Manada’

Toñi Moreno y Agustín Martínez Becerra en 'Viva la vida'
Toñi Moreno i Agustín Martínez Becerra a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Després d'un llarg debat, l'advocat de 'La Manada' va acabar dient la frase que va fer enfadar a Toñi Moreno. Va explicar que en la sentència, el jutge «està descrivint relacions consentides sexuals de sis adults», expressió que no va agradar gens a la presentadora.

«Per què si, són consentides, aquestes persones no s'acomiaden dient-li moltes gràcies per l'estoneta, pren el teu telèfon, vés a casa teva i que bé que ho hem passat?», li preguntava retòricament la imatge principal de 'Viva la vida', visiblement molesta.

Toñi Moreno es va referir que el fet que li robessin el telèfon i que la deixessin «tirada en un banc», fet que va provar que el succés no va ser tan amistós com deia Agustín Martínez Becerra. Les paraules de Toñi van aixecar els aplaudiments del públic del programa.

La defensa de Toñi Moreno a la víctima de ‘La Manada’

Continuant amb el seu discurs, Toñi Moreno va arribar a acceptar: «puc entendre que una persona pugui tenir relacions consentides amb cinc persones», cosa que el mateix advocat va aplaudir, assegurant que era una idea que molt poca gent havia valorat.

No obstant això, la de 'Viva la vida' va mantenir la seva postura afirmant que «aquesta noia no es va assabentar que estaven intentant llogar una habitació», rebutjant la premissa sorgida a les darreres hores, que assegura que el grup estava buscant un hotel on practicar relacions sexuals.


Comentaris

envia el comentari