Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toni Moreno deixa que el mestre Joao li llegeixi 'el cul' a 'Viva la vida'

La carismàtica presentadora sempre s'havia mostrat disposada a comprovar els poders de predicció del vident
Toñi Moreno conversant amb el mestre Joao a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Estava claríssim que la visita del mestre Joao a 'Viva la vida' no deixaria ningú indiferent, i així va ser. La trobada entre el vident i la presentadora, Toñi Moreno, prometia des d'un primer moment situacions èpiques, que es van complir de seguida. I tot perquè Moreno tenia moltes ganes de comprovar la veracitat de les prediccions del vident, sobretot les de cul. 

 

Ho va deixar clar en anteriors trobades, però aquest cop va ser diferent. Es tractava de la primera ocasió en la qual es van poder reunir amb tranquil·litat, i la carismàtica andalusa no va voler desaprofitar aquesta ocasió i, quan ningú s'ho esperava, es va abaixar els pantalons. 

 

El mestre Joao en plena acció

Naturalment, Moreno no va ensenyar el seu cul a la televisió de forma directa, i segurament tampoc era el que volia. Això sí, gràcies a una pantalla opaca, vam poder veure com el popular vident li estava llegint el cul a Toñi. L'escena, tot i que força surrealista, va permetre distingir-los amb facilitat, tot i que hi havia una cosa que els teleespectadors no entenien: les prediccions del mestre Joao, per la seva estranyesa. 

 

El mestre Joao llegint el cul a Toñi  | Telecinco

 

El vident va començar assegurant que la presentadora iniciaria un nou projecte, en el qual estaria davant de les càmeres en companyia d'animals. En aquest sentit, va afegir que una piga indicava que un dels invitats seria, sí o sí, un caniche. 

 

Posteriorment, va assegurar que en un futur no molt llunyà l'andalusa es dedicaria a cultivar bonsais a la seva terrassa. Finalment, també va insistir que Toñi Moreno aconseguiria quedar-se embarassada en un futur, un dels grans desitjos de la presentadora. 

No era el cul de Toñi Moreno

La gran sorpresa, però, va aparèixer poc després d'aquestes revelacions. La producció de 'Viva la vida' va decidir aixecar la pantalla que amagava Toñi Moreno i el mestre Joao, i el que els teleespectadors van veure és que es tractava d'una simple broma, i que en realitat la presentadora no ensenyava el seu cul, sinó un fals. 

 

 

Tothom es va quedar sense paraules quan va veure que era un cul fals | Telecinco

 

Es tractava d'un d'aquells accessoris de plàstic que de tant en tant s'utilitzen com a disfressa. Moreno se'l va col·locar a sobre dels seus pantalons, i ens va oferir un dels moments més divertits del programa.